«Αγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα δεν ξέρει τι να κάνει: Προξενιό ή Νικηφόρος -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 15/10 - iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα δεν ξέρει τι να κάνει: Προξενιό ή Νικηφόρος -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 15/10

Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο στις Αγριες Μέλισσες
Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο των Αγριων Μελισσών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές που ανυπομονούν για τα νέο επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης των «Αγριων Μελισσών» οι εξελίξεις στο Διαφάνι συνεχίζονται με κάθε ήρωα να ζει τη δική του πραγματικότητα. Από τη μία ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται για τα προξενιά τους και από την άλλη ο Δούκας λαμβάνει άσχημα νέα για το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών» την Τρίτη 15/10

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να αλλάξει γνώµη στην Ασηµίνα και να αρνηθεί το προξενιό της Ρίζως. ∆εν γνωρίζει όµως πως ο πατέρας του ετοιµάζει και για εκείνον την ίδια µοίρα. Η Ασηµίνα δεν ξέρει τι να κάνει: να ακολουθήσει τον δρόµο της καρδιάς της ή της λογικής; Η Θεοδοσία, καταρρακωµένη από τα άσχηµα νέα της εγκυµοσύνης της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον Λάµπρο, ο οποίος είναι απόµακρος. Τον στοιχειώνει ο λόγος που δεν γύρισε στην Ελένη 10 χρόνια πριν. Ο Κυπραίος αποσπά πληροφορίες από τον Νέστορα, καθώς εκείνος του εκµυστηρεύεται τις σκέψεις του. Τα νέα από το υπουργείο σε σχέση µε το σχέδιο για τη βιοµηχανική ζώνη δεν είναι καλά για τον ∆ούκα. Ο Κωνσταντής προτείνει µια λύση που θα προβληµατίσει τον πατέρα του. Ο Νέστορας αποφασίζει να µοιραστεί µε τον Προύσαλη τις πληροφορίες του για τον θάνατο του Γιάννου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ