«Αγριες Μέλισσες»: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο Νικηφόρου-Ασημίνας -Νυφικό εποχής [εικόνες] - iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο Νικηφόρου-Ασημίνας -Νυφικό εποχής [εικόνες]

Αγριες Μέλισσες Ασημίνα νύφη
Ο γάμος της χρονιάς στο Διαφάνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών τρέχουν και εμείς θα τις παρακολουθήσουμε από αύριο Δευτέρα. Εξέχων γεγονός της εβδομάδας, ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο.

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, τα μυστικά κρύφτηκαν, τα πάθη κουκουλώθηκαν και αυτή την εβδομάδα θα δούμε την Ασημίνα να παντρεύεται με παπά και με κουμπάρο τον Νικηφόρο. Οι συντελεστές των Αγριων Μελισσών έχουν καταφέρει να αποδώσουν πλήρως το κλίμα της εποχής και στο γάμο αυτό και το αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία στις οθόνες μας την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ηδη έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες από το νέο γάμο των Αγριων Μελισσών στο Διαφάνι, με τις ετοιμασίες του γαμπρού Νικηφόρου μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντή και τον Μελέτη, την οικογένεια Σεβαστού, Μυρσίνη, Αννέτ, Πηνελόπη, Αγορίτσα να συνοδεύουν τον γαμπρό και φυσικά τη νύφη Ασημίνα. Την Ασημίνα που παντρεύεται με ρετρό μίντι δαντελωτό νυφικό, λευκά γοβάκια και φυσικά πέπλο αποτυπώνοντας πλήρως το κλίμα της εποχής στην τηλεοπτικό φακό. Πουθενά δεν βλέπουμε βέβαια τις αδελφές της νύφης, Ελένη και Δρόσω. Η Δρόσω η οποία θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες ημέρες, αφού όπως προκύπτει από την περίληψη των επεισοδίων των Αγριων Μελισσών της ερχόμενης εβδομάδας, παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Νικηφόρο.

Φωτογραφίες: Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο στις Αγριες Μέλισσες

Στην κλασική προετοιμασία του γαμπρού Νικηφόρου συμμετείχε ο αδελφός τους στις Αγριες Μέλισσες Κωνσταντής αλλά και ο Μελέτης. Δύο χαρακτήρες που προσιδιάζουν και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον γαμπρό.

Στο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης αλλά και της μικρής Πηνελόπης για αυτό το γάμο, η χαρά είναι μεγάλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φυσικά δόθηκε στη δημοσιότητα και μια φωτό του Νικηφόρου γαμπρού.

Και μια της Ασημίνας νύφης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις οθόνες μας αύριο.

Και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ