«Αγριες Μέλισσες»: Γιώργος Γάλλος (ο πατέρας του Γιάννου) -Σπουδαίος ηθοποιός, τον είχαμε ξαναδεί ως παπά σε γνωστή κωμωδία - iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Γιώργος Γάλλος (ο πατέρας του Γιάννου) -Σπουδαίος ηθοποιός, τον είχαμε ξαναδεί ως παπά σε γνωστή κωμωδία

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Γιώργος Γάλλος σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Γιώργος Γάλλος σε σκηνή από τις «Άγριες Μέλισσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έγινε ακόμη πιο γνωστός στο ευρύ κοινό. Τον Γιώργο Γάλλο όμως τον έχουμε ξαναδεί σε ελληνική σειρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας ηθοποιός με τεράστια πορεία στο θέατρο και ένα από τα μέλη του καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που έχει δεχτεί κύματα λατρείας από τους τηλεθεατές που εκθειάζουν το υποκριτικό του ταλέντο. Ο Μιλτιάδης Σεβαστός, ο αδερφός του Δούκα και πατέρας του Γιάννου που επέστρεψε στη σειρά αυτή την εβδομάδα, έχει γίνει μια από τις αγαπημένες φιγούρες στη σειρά του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, δύσκολα μπορεί κανείς να θυμηθεί που έχει ξαναδεί τον ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» τηλεοπτικά. Κι όμως, δεν έχουν περάσει παρά δυόμιση χρόνια από την τελευταία φορά που ο Γιώργος Γάλλος εμφανίστηκε σε ελληνική σειρά. Και μάλιστα εκεί, ήταν εκείνος που φόρεσε τα ράδα για να υποδυθεί τον παπά.

Ο Μιλτιάδης από τις «Άγριες Μέλισσες» παπάς σε σειρά του ALPHA

Το δεύτερο μισό της σεζόν του 2017, ο ALPHA έβγαζε στον αέρα μια πολλά υποσχόμενη κωμική σειρά. Η κωμωδία «Αστέρας Ραχούλας» με πρωταγωνιστές του Αντώνη Καρυστινό και Παναγιώτα Βλαντή εξιστορούσε τις περιπέτειες ενός χωριού και της έχθρας του με το διπλανό, που θα λυνόταν στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Γάλλος υποδύεται τον παπά στη σειρά του ALPHA, «Αστέρας Ραχούλας»
Ο Γιώργος Γάλλος υποδύεται τον παπά στη σειρά του ALPHA, «Αστέρας Ραχούλας»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παπάς του χωριού λοιπόν στον «Αστέρα Ραχούλας» και ένας από τους βασικούς στην ομάδα του χωριού, δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Γάλλο. Τα ράσα βέβαια, αλλά και η γενειάδα καθιστούν δύσκολη την αναγνώρισή του, αφού σήμερα είναι ξυρισμένος για τον ρόλο του Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες».

Σκηνή από την σειρά «Αστέρας Ραχούλας», με τον Γιώργο Γάλλο στο ρόλο του παπά του χωριού. Δίπλα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση
Σκηνή από την σειρά «Αστέρας Ραχούλας», με τον Γιώργο Γάλλο στο ρόλο του παπά του χωριού. Δίπλα στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στη Βοστώνη και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου. Στην πλούσια πορεία του στο θέατρο, έχει ανεβάσει αρχαία τραγωδία, αλλά και κλασικά έργα του Ουίλιαμ Σέξπιρ. Φέτος, εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ξύπνα Βασίλη», στον ρόλο που υποδύθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στον κινηματογράφο.

Βίντεο: Το τρέιλερ της σειράς «Αστέρας Ραχούλας»

Η σειρά του ALPHA συνέπεσε τότε με τον οδοστρωτήρα του Survivor και δυστυχώς ολοκληρώθηκε ως το τέλος της σεζόν. Δείτε εδώ το πρόμο για τη σειρά. Στις κερκίδες ο Γιώργος Γάλλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ