Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο συγκινητικό μήνυμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει [εικόνα] - iefimerida.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο συγκινητικό μήνυμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει [εικόνα]

Ο Αντίνοος Αλμπάνης
Ο Αντίνοος Αλμπάνης / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλους τους θαυμαστές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες, ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξυρίσει το κεφάλι του. Σε μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει σε instastory είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας», αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας του.

Η ανταπόκριση που έλαβε από τους ακολούθους του ήταν μεγάλη, αφού έλαβε πολλά συγκινητικά μηνύματα, από ανθρώπους που θέλησαν να του δείξουν, ότι τον στηρίζουν. Ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του, ότι διαβάζει όλα τα μηνύματα που δέχεται και παίρνει κουράγιο και δύναμη. «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ», έγραψε σε ανάρτησή του.

Συγκινεί η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Πρόσφατα ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκίνησε για μία ακόμη φορά τους διαδικτυακούς του φίλους με μία νέα του ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε: «Αυτό έχω αρχίσει κι εγώ να καταλαβαίνω απ’ τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμα πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό. Αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμιά απελπισία και καμιά ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να την αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο. Αγαπάς με τα σπλάχνα σου, με την κοιλιά σου. Καταλαβαίνεις;».

Η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη / Φωτογραφία: Instagram
Η νέα ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη / Φωτογραφία: Instagram
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ