H Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε ότι ο Κόμπι της είχε χαρίσει το μπλε φόρεμα από την ταινία «Notebook» - iefimerida.gr

H Βανέσα Μπράιαντ αποκάλυψε ότι ο Κόμπι της είχε χαρίσει το μπλε φόρεμα από την ταινία «Notebook»

Κόμπε Μπράιντ, Βανέσσα Μπράιντ, σκηνή από το ημερολόγιο
Αγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους αποκάλυψε η Βανέσσα Μπράιαντ

Η σπαρακτική ομιλία της Βανέσα Μπράιαντ στη μεγάλη εκδήλωση μνήμης για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη τους Τζιάνα άγγιξε τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων στο Staples Center. Εκεί αποκάλυψε πως ο Κόμπι Μπράιαντ της είχε χαρίσει το μπλε φόρεμα από την ταινία το Ημερολόγιο, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο μνημόσυνο στο Staples Center, με τη Βανέσα Μπράιαντ να συγκλονίζει με την ανατριχιαστική ομιλία της για τον αδικοχαμένο σύζυγό του και την κορούλα τους που σκοτώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου 2020, μετά από την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο τον πλανήτη και βαρύ πένθος στην οικογένειά τους!

Η Βανέσα Μπράιαντ είπε ότι με τον Κόμπι Μπράιαντ «ήλπιζαν να γεράσουν μαζί» όπως οι πρωταγωνιστές στη ρομαντική ταινία το Ημερολόγιο με τους
Ρέιτσελ Μακ Ανταμς και Ράιν Γκόσλινγκ.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Κόμπι Μπράιαντ της είχε χαρίσει εκτός από το μπλε φόρεμα - εκείνο που φορούσε η Ρέιτσελ Μακ Ανταμς ως Άλι - και το ημερολόγιο που βλέπουμε στην ομώνυμη ταινία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν τον ρώτησα γιατί επέλεξε το μπλε φόρεμα, είπε ότι είναι επειδή είναι από τη σκηνή που η Άλι επιστρέφει στον Νώε», είπε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ. «Ελπίζαμε να γεράσουμε μαζί όπως στην ταινία. Είχαμε πραγματικά μια υπέροχη ιστορία αγάπης», συμπλήρωσε η ίδια.

Το μπλε φόρεμα της Άλι/Φωτογραφία: Facebook The Notebook
Το μπλε φόρεμα της Άλι/Φωτογραφία: Facebook The Notebook
H  Ρέιτσελ Μακ Ανταμς ως Άλι/Φωτογραφία: Facebook The Notebook
H Ρέιτσελ Μακ Ανταμς ως Άλι/Φωτογραφία: Facebook The Notebook

Για την κόρη της Τζίτζι η Βανέσα Μπράιαντ είπε: «Η Τζίτζι ήταν πολύ ανταγωνιστική όπως ο μπαμπάς της. Το χαμόγελο ήταν πάντα στο πρόσωπό της. Της άρεσε ο αθλητισμός, ήταν εξαιρετική χορεύτρια επίσης. Είχε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήταν αλαζόνας. Ήταν πολύ γλυκιά, ήθελε την οικογένειά της μαζί. Πάντα ενδιαφερόταν για τους γύρω της. Ήταν έξυπνη. Ήξερε ισπανικά. Είχε άψογους βαθμούς και ήταν πρόεδρος στο σχολείο της. Μας έκανε όλους περήφανους και ακόμη μας κάνει. Ήταν πάντα ο εαυτός της, ήταν ηγέτης, ήταν δάσκαλος. Έδινε τις καλύτερες αγκαλιές και φιλιά, με αγκάλιαζε τόσο δυνατά. Ήταν το κορίτσι του μπαμπά, αλλά ποτέ δεν ξεχνούσε τη μαμά. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να βλέπω το όμορφο πρόσωπό της. Ήξερα πάντα οτι θα κάνει το σωστό. Η Τζιάνα θα γινόταν μια υπέροχη μητέρα. Θα γινόταν η καλύτερη παίκτρια στο WNBA, θα έκανε τεράστια διαφορά για το γυναικείο μπάσκετ. Είχε κίνητρο. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βανέσα Μπράιαντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το μνημόσυνο, η σχεδιάστρια κουστουμιών Karyn Wagner σε συνέντευξη του στο Τhe Hollywood Reporter είπε ότι ποτέ δεν έμαθε ότι οι Μπράιαντς ήταν οι ιδιοκτήτες του φορέματος που είχε σχεδίασε για την Ρέιτσελ Μακ Ανταμς στην ταινία το 2004.

«Δεν είχα ιδέα. Όταν τελείωσα την ταινία, έβαλα το φόρεμα σε ένα κουτί και το πήγα στην αποθήκη», υπογράμμισε η Wagner. «Άρχισα να κλαίω. Ακόμα κυλούν δάκρυα στο πρόσωπό μου. Τι ευλογία! Είμαι τόσο χαρούμενης που μπόρεσα να συνεισφέρω λίγο στην ιστορία αυτού του καταπληκτικού ανθρώπου», πρόσθεσε η Wagner.

Σε μια trowback ανάρτηση πάντως στο λογαριασμό της στο Instagram η Βανέσα Μπράιαντ είχε μοιραστεί μια φωτογραφία από το μπλε φόρεμα το 2013…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βανέσα κατέβηκε από το βήμα με την βοήθεια του εμβληματικού Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έδωσε κι εκείνος το παρών στην τελετή. Μεταξύ άλλων στο Staples Center βρέθηκαν οι: Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Μπιλ Ράσελ, Τζέρι Ουέστ, Φιλ Τζάκσον, Γκρέγκ Πόποβιτς, Σακίλ Ο' Νιλ, Ντουέιν Ουέιντ, Άντονι Ντέιβις, Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπιγιονσέ, Αλίσια Κις και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ