Η ανακοίνωση του παλατιού για το βασιλικό μωρό -Η απαίτηση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι που τους πάγωσε όλους - iefimerida.gr

Η ανακοίνωση του παλατιού για το βασιλικό μωρό -Η απαίτηση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι που τους πάγωσε όλους

Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο
Πάγωσε η ανακοίνωση του παλατιού για το βασιλικό μωρό /Φωτογαφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και η βασιλική οικογένεια, το παλάτι, θέλησε να βάλει σήμερα κάποια πράγματα στη θέση τους.

Στην ανακοίνωσή της η βασιλική οικογένεια, για την έλευση του βασιλικού μωρού αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι ευγνώμονες για τις ευχές που λαμβάνουν από ανθρώπους από το Ηνωμένο Βασίλειο και ολόκληρο τον κόσμο καθώς ετοιμάζονται για την έλευση του βασιλικού μωρού. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν μια προσωπική απόφαση να κρατήσουν το πλάνο γέννησης του βασιλικού μωρού για τους ίδιους και να μην το μοιραστούν. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανυπομονούν να μοιραστούν τα ευχάριστα νέα για το βασιλικό μωρό με όλους, αφού έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως μια νέα οικογένεια».

Η άφιξη του βασιλικού μωρού αναμένεται μέχρι τα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι το φύλο του μωρού τους, αλλά οι φαν των royals πιστεύουν ότι θα κάνουν κορίτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ