Και οι βασιλικοί ένα... μεγάλο κρεβάτι: Η ξαδέλφη του Γουίλιαμ παντρεύεται τον πρώην της Πίπα Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Και οι βασιλικοί ένα... μεγάλο κρεβάτι: Η ξαδέλφη του Γουίλιαμ παντρεύεται τον πρώην της Πίπα Μίντλετον [εικόνες]

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ με τον Τόμας Κίνγκστον
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνδσορ με τον σύζυγό της, Τόμας Κίνγκστον / Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι βασιλικοί γάμοι και να γίνουν, μάλλον οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να χορτάσουν. Το Σάββατο, όλα τα βλέμματα θα είναι και πάλι στραμμένα στο κάστρο Γουίνσδορ, καθώς θα παντρευτεί η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ, κόρη του ξαδέρφου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Τόμας Κίνγκστον.

Η 38χρονη λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ, κόρη του πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Τόμας Κίνγκστον, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, εκεί που πριν από ένα χρόνο παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Χάρι την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ παντρεύεται αύριο τον αγαπημένο της στο κάστρο Γουίνσδορ
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ παντρεύεται αύριο τον αγαπημένο της στο κάστρο Γουίνσδορ

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Σεπτέμβριο πέρυσι, θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και της μητέρας της, πριγκίπισσας Μάικλ του Κεντ. Παρούσες θα είναι επίσης και η Πίπα Μίντλετον, πρώην σύντροφος του γαμπρού και η πριγκίπισσα Ευγενία, που παντρεύτηκε τον Τζακ Μπρουκσμπάνκ στο ίδιο παρεκκλήσι τον Οκτώβριο.

Ας δούμε όμως μερικά πράγματα για τον αυριανό γάμο για να... είμαστε προετοιμασμένοι.

Η νύφη

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ – το πλήρες όνομά της είναι λαίδη Γκαμπριέλα Μαρίνα Αλεξάνδρα Οφηλία Γουίνσδορ – είναι η μόνη κόρη και το μικρότερο παιδί του πρώτου ξαδέρφου της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Μάικλ του Κεντ, και την γυναίκας του, πριγκίπισσας Μάικλ του Κεντ. Είναι 52η στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ είναι 52η στη σειρά διαδοχής του θρόνου

Η 38χρονη λαίδη Γκαμπριέλα , γνωστή ως Έλλα στους φίλους της μπορεί να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά δεν εργάζεται για τον βασιλικό οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μια καριέρα ανεξάρτητη από την μοναρχία. Ωστόσο, έχει παραβρεθεί σε μεγάλα βασιλικά γεγονότα όπως το Trooping the Colour.

Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου – την ημέρα του Αγίου Γεωργίου και φοίτησε στο Queen's Gate στο Λονδίνο και στο Downe House School στο Μπερκσάιρ. Έγινε δεκτή στο περίφημο πανεπιστήμιο Μπράουν στο Ρόουντ Άιλαντ, όπου αποφοίτησε με πτυχίο στην Συγκριτική Λογοτεχνία. Αργότερα, πήρε μεταπτυχιακό στην κοινωνική Ανθρωπολογία στο Κολλέγιο Λίνακρ της Οξφόρδης.

Η λαίδη Γκαμπριέλα εργάζεται πλέον ως ανώτερη διευθύντρια της εταιρείας Branding Latin America, με έδρα το Ναϊτσμπρίτζ αλλά και ως συντάκτρια στο The London Magazine και σε άλλα έντυπα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Σεπτέμβριο
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Σεπτέμβριο

Πιστεύεται πως η λαίδη Γκαμπριέλα και ο Τόμας γνωρίστηκαν το 2015 και αρραβωνιάστηκαν πέρυσι τον Αύγουστο. Πριν την σχέση της με τον Τόμας, η λαίδη Γκαμπριέλα έβγαινε με τον δημοσιογράφο Αατίς Τάζερ και είχαν εμφανιστεί σε πολλά μεγάλα πάρτι στο Λονδίνο. Το ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης το 2006.

Πέρυσι τον Απρίλιο, ο Τάζερ έγραψε ένα σκανδαλώδες άρθρο, προσφέροντας μια ματιά στη σχέση του με το μέλος της βασιλικής οικογένειας. Στο άρθρο του στο Vanity Fair, ο Τάζερ περιέγραψε το πώς «συναντιόντουσαν» στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου μένουν οι γονείς της λαίδης Γκαμπριέλα, σε ένα διαμέρισμα πέντε υπνοδωματίων, λέγοντας μάλιστα, πως έκαναν κρυφά μπάνιο στην πισίνα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο γαμπρός

Για κάποιον που παντρεύεται μέλος της βασιλικής οικογένειας, ο Τόμας Κίνγκστον έχει κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Θεωρείται ότι αποφοίτησε με πτυχίο στην οικονομική ιστορία από το πανεπιστήμιο Μπρίστολ προτού αρχίσει την καριέρα του στην Διεύθυνση Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Τόμας Κίνγκστον με την λαίδη Γκαμπριέλα στο γάμο της Πίπα Μίντλετον
Ο Τόμας Κίνγκστον με την λαίδη Γκαμπριέλα στο γάμο της Πίπα Μίντλετον

Το 2003 μετακόμισε στην Βαγδάτη, όπου πέρασε τρία χρόνια δουλεύοντας ως υπεύθυνος ενός έργου για την μεσολάβηση συγκρούσεων. Θεωρείται επίσης, ότι βοήθησε στην διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ομήρων ως μέρος του ρόλου του.

Μετά το έργο του στη Μέση Ανατολή, ο Κίνγκστον εργάστηκε στα οικονομικά, εργαζόμενος ως αναλυτής της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Schroders. Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Voltan Capital Management.

Δεν είναι γνωστό πώς οι δυο τους γνωρίστηκαν, αλλά κινείται στους βασιλικούς κύκλους εδώ και αρκετά χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ο γάμος της Πίπα Μίντλετον
Ο γαμπρός υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με την Πίππα Μίντλετον

Μάλιστα, κάποτε λέγεται ότι έβγαινε με την Πίπα Μίντλετον, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011, μετά το τέλος της σχέσης της με τον παίκτη του κρίκετ Άλεξ Λούντον. Η σχέση δεν έχει ποτέ επιβεβαιωθεί, αλλά έχουν παραμείνει φίλοι και έχουν φωτογραφηθεί να κάνουν βόλτες στο Λονδίνο και να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες Τσέλτενχαμ.

Πιστεύεται μάλιστα, ότι η Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους θα είναι μεταξύ των καλεσμένων στον αυριανό γάμο.

Οι περήφανοι γονείς

Κι ενώ η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστή, τα μέλη της οικογένειάς της όμως είναι. Ο πατέρας της νύφης, ο 76χρονος πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, είνια ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πατέρας του, πρίγκιπας Γεώργιος, δούκας του Κεντ ήταν ο μικρότερος αδερφός του βασιλιά Εδουάρδου του 6ου και πατέρας της βασίλισσας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ με την σύζυγό του, τον γιο του λόρδο Φρέντερικ και την σύζυγό του, και την λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ
Ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ με την σύζυγό του, τον γιο του λόρδο Φρέντερικ και την σύζυγό του, και την λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Γεώργιος, πέθανε το 1942 σε ηλικία μόλις 39 ετών όταν το αεροσκάφος της Raf στο οποίο επέβαινε έπεσε στην Σκωτία. Ο πρίγκιπας Μάικλ, όταν τότε μόλις 2,5 μηνών.

Το 1989, ο πρίγκιπας Μάικλ παντρεύτηκε την διαζευγμένη βαρώνη Μαρί Κριστίν βον Ρέιμπνιτζ στη Βιέννη. Της δόθηκε ο τίτλος πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ αλλά μερικές φορές αποκαλείται «πριγκίπισσα Pushy» για τους επιβλητικούς τρόπους της. Έχει πάρει μέρος σε μια σειρά από δυσάρεστα δημόσια λάθη. Το 2017, η πριγκίπισσα Μάικλ έφτασε στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου μεταξύ των φιλοξενούμενων ήταν ο πρίγκιπας Χάρι με την νέα του αρραβωνιαστικιά, Μέγκαν Μαρκλ, φορώντας μια καρφίτσα Blackamoor. Η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ φορούσε μια αμφιλεγόμενη καρφίτσα που απεικονίζει το κεφάλι ενός μαύρου άνδρα, στο παλτό της, όπου γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ, η μητέρα της οποίας είναι μαύρη.

η πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ
Η περιβόητη καρφίτσα που προκάλεσε σάλο πέρυσι τα Χριστούγεννα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λαίδη Γκαμπριέλα έχει επίσης έναν αδερφό, τον 40χρονο οικονομικό αναλυτή Φρέντερικ Γουίνσδορ, που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σόφι Γουίνκλμαν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 5χρονο Μοντ και την 3χρονη Ιζαμπέλα.

Οι καλεσμένοι

Λεπτομέρειες σχετικά με την λίστα των καλεσμένων δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά έχει επιβεβαιωθεί πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι παρούσα, ενώ στην ανακοίνωση του παλατιού αναφέρεται πως η βασίλισσα θα είναι με «άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ με τον αρραβωνιαστικό της στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, που αναμένεται να παραβρεθεί αύριο στον δικό τους γάμο
Η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ με τον αρραβωνιαστικό της στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, που αναμένεται να παραβρεθεί αύριο στον δικό τους γάμο

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπανκ είναι επίσης μεταξύ των πιθανών παρευρισκομένων. Η Ευγενία είχε παραβρεθεί στον γάμο του αδερφού της νύφης και οι μελλόνυμφοι ήταν καλεσμένοι στον γάμο της επίσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρούσα, μπορεί να είναι επίσης και η Μαρί Σαντάλ, που ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν προσκληθεί στον γάμο του λόρδου Φρέντερικ το 2009, ενώ αναμένεται να είναι παρούσα και η Πίπα Μίντλετον με τον σύζυγό της.

Πιθανοί απόντες

Όσοι περιμένουν πάντως, να δουν μεγάλα ονόματα της βασιλικής οικογένειας, πιθανότατα θα απογοητευτούν. Ο δούκας του Κέμπριτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ, μάλλον δεν θα είναι παρών γιατί θα πρέπει να παραβρεθεί στον τελικό του FA Cup στο Γουέμπλεϊ, ως πρόεδρος της FA. Είχε χάσει ήδη τον περσινό τελικό καθώς συνέπεσε με τον γάμο του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Κι ενώ θα μπορούσε να παραβρεθεί στον γάμο η Κέιτ Μίντλετον, κάτι τέτοιο, μάλλον θεωρείται απίθανο.

Απόντες αναμένεται να είναι επίσης ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς πριν από λίγες ημέρες καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νυφικό

Σύμφωνα με το έθιμο, οι λεπτομέρειες του νυφικού δεν θα γίνουν γνωστές μέχρι την στιγμή του γάμου. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η λαίδη Γκαμπριέλα θα ακολουθήσει τα χνάρια της Μέγκαν Μαρκλ και της πριγκίπισσας Ευγενίας, και θα επιλέξει έναν Βρετανό σχεδιαστή.

Το περιοδικό Hello αναφέρει πως ένας από τους αγαπημένους της είναι ο Ζιλς Ντίκον, κομμάτια του οποίου έχει επιλέξει πολλές φορές σε διάφορες εκδηλώσεις.

Ένας άλλος στη λίστα είναι ο οίκος Beulah London, ένα εμπορικό σήμα που αγαπά η βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος οίκος προσφέρει μια εξατομικευμένη νυφική υπηρεσία, κάτι που μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει.

Φωτογραφίες: Getty Images, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ