Αποκλειστικές φωτό: Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά στην Κέρκυρα -Στο ξενοδοχείο-«παλάτι» του αλ Θάνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκλειστικές φωτό: Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά στην Κέρκυρα -Στο ξενοδοχείο-«παλάτι» του αλ Θάνι [εικόνες]

Στέφανος Τσιτσιπάς μπάνιο στη θάλασσα
Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά στην Κέρκυρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νησί των Φαιάκων επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ώστε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στην περυσινή επίσκεψη άλλωστε είχε μαγευτεί από τις ομορφιές της Κέρκυρας και φέτος επέστρεψε πιο …οργανωμένος αφού έφερε μαζί του Σουηδό youtuber με τον οποίο γύρισαν χαρακτηριστικές σκηνές των διακοπών του και ανέβασαν το βίντεο στο youtube.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη (η τενίστρια το αρνήθηκε) να οργιάζουν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έλυσε τον γρίφο αφού προτίμησε να περάσει τις διακοπές του με τον αδερφό του Πέτρο.

Τις  12 ημέρες που έμειναν στο νησί τις πέρασαν με ατέλειωτο κολύμπι, θαλάσσια σπορ, βόλτες με σκάφος ακόμα και αναρρίχηση στον Παντοκράτορα. Συχνές ήταν και οι βόλτες τους στη γραφική πόλη της Κέρκυρας όπου ο γνωστός τενίστας δοκίμασε τα αγαπημένα του παγωτά, χωρίς να γλυτώσει και τις selfie με όσους τον αναγνώριζαν και τον πολιορκούσαν.

Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει μπάνιο με τον αδελφό του στην Κέρκυρα
Με τον αδερφό του Πέτρο έκαναν συνεχώς θαλάσσια σπορ

Τένις και στις διακοπές για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ούτε κατά τη διάρκεια των διακοπών του πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του άθλημα που έχει προσφέρει μέχρι τώρα δυνατές συγκινήσεις όχι μόνο στον ίδιο αλλά και όλους τους Ελληνες. Τα απογεύματα συνέχιζε να προπονείται στο γήπεδο τένις του ξενοδοχείου Domes Miramare όπου έμενε μαζί με τον αδερφό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤέφανος Τσιτσιπάς παίζει τένις στην Κέρκυρα

Πρόκειται για το ιστορικό ξενοδοχείο στα Μοραΐτικα που ανήκε κάποτε στην οικογένεια Ωνάση ενώ στη συνέχεια αγοράστηκε και ανακαινίστηκε με όρους απόλυτης χλιδής από τον Εμίρη του Κατάρ. Πλέον οι Καταριανοί έχουν παραχωρήσει τη διαχείριση στον όμιλο Σπανού και ο βαθύπλουτος Αλ Θανί, όταν το επισκέπτεται πληρώνει σαν πελάτης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάρισε την συλλεκτική ρακέτα του, με την οποία έπαιζε την περασμένη σαιζόν και γράφει το όνομά του, στον διευθυντή του ξενοδοχείου Κώστα Μπιμπλή πριν αναχωρήσει  για την Αθήνα και στη συνέχεια για το Μονακό όπου συνεχίζει τις προπονήσεις του.

Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά στην Κέρκυρα

Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά κύλησαν με πολύ τένις!

Στέφανος Τσιτσιπάς στην Κέρκυρα παίζει τένις
Ούτε στις διακοπές δεν σταμάτησε να παίζει τένις
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξκουράστηκε, χαλάρωσε, αλλά τη ρακέτα δεν την άφησε.

Οι διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά

Μαζί με τον αδελφό του πέρασε μέρες ξεκούρασης στο όμορφο νησί του Ιονίου.

Με τον διευθυντή του ξενοδοχείου Κώστα Μπιμπλή
Με τον διευθυντή του ξενοδοχείου Κώστα Μπιμπλή
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συλλεκτική ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η συλλεκτική ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά
Η συλλεκτική ρακέτα με το όνομα Στέφανος

«Στέφανος»

Η συλλεκτική ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ