Ο... «Ρατατούης» ζωγράφος: Ενας αρουραίος έμαθε να ζωγραφίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο... «Ρατατούης» ζωγράφος: Ενας αρουραίος έμαθε να ζωγραφίζει [εικόνες]

Αρουραίος μπροστά σε πίνακα
Ντάριους, ένας αρουραίος ζωγράφος / Φωτογραφία: Amalie Markota Andersen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι έχουν κάποιο ταλέντο. Αλλοι καταφέρνουν και γίνονται διάσημοι και άλλοι μένουν στην αφάνεια… Εάν, όμως, είσαι αρουραίος και ξέρεις να ζωγραφίζεις, τότε η διασημότητα είναι μονόδρομος.

Ο Ντάριους είναι ένας αρουραίος που έμαθε να ζωγραφίζει μα τα πόδια και φυσικά έγινε viral. Είναι κατοικίδιο της Αμαλί Μαρκότα Αντερσεν, φοιτήτριας γραφιστικής και ψηφιακών τεχνών, η οποία αγαπά τους αρουραίους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες του αρουραίου ζωγράφου

«Είχα ποντίκια όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν περίπου 14-15 ετών. Έμαθα από το ίντερνετ πόσο υπέροχα είναι σαν κατοικίδια. Το τελευταίο καιρό αρχίζουν να γίνονται πολύ δημοφιλή. Δυστυχώς δεν ζουν πολύ καιρό, συνήθως 2-3 χρόνια. Είχα 9 μέχρι σήμερα. Ο Ντάριους ήταν ένας από αυτούς», λέει στο BoredPanda η Αμαλί.

Αρουραίος ζωγραφίζει
Ο Ντάριους επί το έργον

«Τον πήρα το 2017. Όταν τον είδα τον επέλεξα αμέσως. Φαινόταν τόσο ευγενικός. Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα», πρόσθεσε.

Αρουραίος μπροστά σε πίνακά του
Ο Ντάριους με ένα δημιούργημά του
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλλιτεχνική προσπάθεια του αρουραίου παρουσιάστηκε στο Tumblr της Αμαλί. Η πρώτη του ζωγραφιά, μάλιστα, δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Αρουραίος
Ντάριους

Φωτογραφίες: Amalie Markota Andersen

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρουραίος ζωγράφος ζωγραφική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ