Εξαλλη η Βίκυ Σταυροπούλου – Ακυρώνεται τελευταία στιγμή η καλοκαιρινή περιοδεία της - iefimerida.gr

Εξαλλη η Βίκυ Σταυροπούλου – Ακυρώνεται τελευταία στιγμή η καλοκαιρινή περιοδεία της

Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου
Η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου/Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλη είναι η Βίκυ Σταυροπούλου με την απόφαση των παραγωγών της θεατρικής παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» να ακυρώσουν τελικά την καλοκαιρινή περιοδεία παρόλο που είχε ανακοινωθεί.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μόλις έμαθε πως τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε μέρη της Ελλάδας και έκανε την αποκάλυψη στον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο άνοιξε πρόσφατα, κατακεραυνώνοντας τους παραγωγούς για την απόφαση αυτή της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, έγραψε: ««Θέλω την καρδιά να σφίξω, πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο 'Μάλιστα Κύριε'. Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να 'ρίξουν πέτρα και να φύγουν',έτσι κι εγώ πρέπει 'την καρδιά να σφίξω' και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη, και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο.
'Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια' όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα 'επόμενα χέρια' να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη, πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ