Το τρυφερό φιλί του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ στην AXDW [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τρυφερό φιλί του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη Μπόσνιακ στην AXDW [εικόνες]

Ο Αντώνης Ρέμος φιλά τρυφερά τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ
Ο Αντώνης Ρέμος φιλά τρυφερά τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Αντώνη Ρέμο στο πλευρό της εμφανίστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ ως σχεδιάστρια ρούχων στην AXDW, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του. Καθ’ όλη τη διάρκεια που το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε στους φωτογράφους, ο Αντώνης Ρέμος κρατούσε αγκαλιά την Υβόννη Μπόσνιακ και σε κάποια στιγμή, της έδωσε ένα φιλί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αντώνης Ρέμος κρατά αγκαλιά την Υβόννη Μπόσνιακ
Ο Αντώνης Ρέμος κρατά αγκαλιά την Υβόννη Μπόσνιακ

Περήφανος ο Αντώνης Ρέμος για την Υβόννη Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ από την πλευρά της, η οποία παρουσίασε για πρώτη φορά τη συλλογή «Fierce», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί. Στην επίδειξη έδωσαν το παρών και πολλοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και ο Κώστας Πηλαδάκης με τη νέα του σύντροφο.

«Ηρεμώ και θέλω να τους κάνω υπερήφανους», είπε για τα συναισθήματά που έχει όταν έχει δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους. «Αυτή τη στιγμή, νιώθω ολοκληρωμένη με την οικογένειά μου, όπως είναι. Δεν ξέρουμε όμως ποτέ, αν μία μέρα έρθει ένα ακόμα παιδάκι», δήλωσε για το ενδεχόμενο να μεγαλώνει κι άλλο την οικογένειά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αντώνης Ρέμος στο πλευρό της αγαπημένη του Υβόννης
Ο Αντώνης Ρέμος στο πλευρό της αγαπημένη του Υβόννης

«Προτιμώ να με γδύνει, όχι να ντύνει», είπε με χιούμορ ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος την καμάρωνε. Όσο για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ο τραγουδιστής απάντησε: «Όλα στην ώρα τους. Δεν είναι τώρα να το πούμε. Σήμερα, θέλω όλα τα φώτα να είναι πάνω στην Υβόννη», ενώ αμέσως μετά της έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Ο Αντώνης Ρέμος φιλά τρυφερά τη σύζυγό του
Ο Αντώνης Ρέμος φιλά τρυφερά τη σύζυγό του

Η ίδια δήλωσε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι φέτος, για πρώτη φορά ως σχεδιάστρια, στο Athens Exclusive Designers Week και μου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσω μέσα από τα σχέδιά μου, τη δική μου εκδοχή της γυναίκας σήμερα. Μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση, που διεκδικεί και σέβεται τον εαυτό της. Οι τρεις μήνες προετοιμασίας ήταν ένα μοναδικό ταξίδι. Ο κόσμος της ελληνικής μόδας, με αγκάλιασε και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω για όλη αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ