Φωτεινή Αθερίδου: H πρώτη δήμοσια εμφάνιση με τον σύντροφό της -Ενα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτεινή Αθερίδου: H πρώτη δήμοσια εμφάνιση με τον σύντροφό της -Ενα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους [εικόνες]

H Φωτεινή Αθερίδου σε θεατρική πρεμιέρα με τον σύντροφό της
Θεατρική εξόρμηση για το ζευγάρι/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, η Φωτεινή Αθερίδου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα στην πρεμιέρα της παράστασης «Ψύλλοι στ’αυτιά» στο θέατρο Μουσούρη.

Ενω η ηθοποιός, κατά καιρούς, έχει μοιραστεί πολλές «σκηνές» από την καθημερινότητά της με αγαπημένα της πρόσωπα στο Instagram, ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφία με τον σύντροφό της. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα να φωτογραφίζονται μαζί δημόσια, ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους που θα πάρει το όνομα του παππού του: Θοδωρής.

Η χαρά γι’αυτό που τους συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή καθρεπτίζεται στο πρόσωπό τους. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να προστατέψουν την σχέση τους μακριά από τα φωτογραφικά φλας και να διατηρήσουν μια διακριτική στάση απέναντι στα media.

Δείτε την Φωτεινή Αθερίδου με τον σύντροφό της ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου τους, στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτεινή Αθερίδου σύντροφος γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ