Γάμος Ντάσα Ζούκοβα: Με το αριστοκρατικό, δραματικό νυφικό της στο χιόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γάμος Ντάσα Ζούκοβα: Με το αριστοκρατικό, δραματικό νυφικό της στο χιόνι [εικόνες]

Σταύρος Νιάρχος Ντάσα Ζουκοβα στο γάμο τους στο Σεν Μόριτζ
Σταύρος Νιάρχος Ντάσα Ζούκοβα: Ολα όσα έγιναν στο γάμο της 10ετίας -Διήμερο γλέντι στο Σεν Μόριτζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκαν χθες, σε έναν γάμο ανυπέρβλητης χλιδής στο πιο γκλαμ χειμερινό θέρετρο του κόσμου. Στο θρυλικό Σεν Μόριτζ.

Στην μικρή πόλη των Αλπεων όπου κάνουν τις χειμερινές διακοπές τους οι πλούσιοι και διάσημοι της υφηλίου, ο εγγονός του θρύλου Σταύρου Νιάρχου, Σταύρος Νιάρχος jr, παντρεύτηκε την καλή του, την Ρωσίδα καλλονή Ντάσα Ζούκοβα.

Γάμος Σταύρου Νιάρχου-Ντάσας Ζούκοβα: Το νυφικό

Σε μια τελετή που έγινε 24 ώρες νωρίτερα από την ώρα που είχε διαρρεύσει στον Τύπο, ενώπιον 300 εκλεκτών καλεσμένων του ζευγαριού, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματους και μεγιστάνες, η Ντάσα Ζούκοβα έκανε την εμφάνισή της στο χιόνι, πιο εντυπωσιακή από ποτέ: Φορώντας ένα επικό νυφικό με μια δραματική κάπα. Ενα κλασικό αριστοκρατικό νυφικό, μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα γκράντε που έκανε την (υπέρλαμπρη) νύφη Ντάσα Ζούκοβα καθώς περπατούσε με αυτό στο χιόνι να μοιάζει με βασίλισσα του χιονιού! Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος οίκος ανέλαβε να ράψει το νυφικό της κυρίας Νιάρχου αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι του οίκου Valentino.

Γάμος Σταύρου Νιάρχου Ντάσας Ζούκοβα Η νύφη Ντάσα Ζούκοβα με το υπέροχο νυφικό της

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Σεν Μόριτζ και μαζί τους καλοί τους φίλοι και συγγενείς. Η νύφη Ντάσα Ζούκοβα ώρες πριν το γάμο διασκέδαζε πίνοντας κρασί στο χιόνι μαζί με τις φίλες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ