GNTM 2: Ηλιάνα Παπαγεωργίου «α λα Μέγκι Ντρίο» -«Σε ποιο ουράνιο και τόξο που λέει και μια παλιά μας γνώριμη;» - iefimerida.gr

GNTM 2: Ηλιάνα Παπαγεωργίου «α λα Μέγκι Ντρίο» -«Σε ποιο ουράνιο και τόξο που λέει και μια παλιά μας γνώριμη;»

Οι κριτές του ριάλιτι GNTM 2
Οι κριτές του ριάλιτι GNTM 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αναφορές στην ανεπανάληπτη Μέγκι Ντρίο σχολίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη δοκιμασία της Άννας Μαρίας στο GNTM 2.

Τα κορίτσια του GNTM πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αφού αναζήτησε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, διάλεξε μαζί της το outlook με το οποίο εκείνη πόζαρε στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άννα Μαρία κάνει έξαλλες Ηλιάνα και Ζενεβιέβ στο GNTM

Όταν ήρθε η σειρά της Άννας Μαρίας να πάρει τη θέση της στη στοά, με το φόρεμα που διάλεξε για εκείνη η σχεδιάστριά της, οι απαντήσεις της παίκτριας του GNTM έβγαλαν «απ’ τα ρούχα τους» Ζενεβιέβ και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Άννα Μαρία δεν μπορούσε να θυμηθεί το brand του ρούχου που είχε φορέσει. «Ποιο σχεδιαστή αγάπη μου φοράς, θες να με τρελάνεις;» της είπε πρώτη η Ζενεβιέβ για να συνεχίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Άννα Μαρία, ώρες σπίτι πέρασες από casting, ήμασταν μαζί με τη σχεδιάστρια και τη βοηθό της, το λάτρεψες, ήθελες να το αγοράσεις και δεν θυμάσαι το όνομα του brand;».

Βίντεο: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «κοπιάρει» Μέγκι Ντρίο

Η Παίκτρια του GNTM επέμεινε πως η μάρκα του ρούχου ονομάζεται Celestiva. «Celestiva σε ποιο ουράνιο και τόξο που λέει και μια παλιά μας γνώριμη;» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνοντας σαφέστατη αναφορά στην αλησμόνητη ατάκα της Μέγκι Ντρίο. Το αστείο βέβαια είναι πως μετά τη φωτογράφηση, η κριτής του GNTM ρώτησε και πάλι την Άννα Μαρία, η οποία έδωσε και πάλι λάθος απάντηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε κορίτσι στην δοκιμασία της Τρίτης, διάλεξε τη λήψη από τη οποία θα κρινόταν, πλην μιας διαγωνιζόμενης, της οποίας η τύχη αφήνεται στην κρίση της Μαρίας, που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την τελευταία φωτογράφιση.

Βίντεο: Οι επικές ατάκες της Μέγκι Ντρίο από το GNTM

Στην πρώτη σεζόν του GNTM, η Μέγκι Ντρίο και τα μαργαριτάρια της είχαν σαρώσει το ελληνικό ίντερνετ. Ποιος θα ξεχάσει το αμίμητο «σε ποιο ουράνιο και τόξο» ή η «μπήχη» που έπρεπε να είναι ψηλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ