H Kάρλα Μπρούνι φωτογραφίζεται ως Αγία Αγνή της Βοημίας με Saint Laurent [εικόνες] - iefimerida.gr

H Kάρλα Μπρούνι φωτογραφίζεται ως Αγία Αγνή της Βοημίας με Saint Laurent [εικόνες]

Κάρλα Μπρούνι
Η Κάρλα Μπρούνι τον περασμένο Μάιο στις Κάννες/ (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν άβαφη, με ροκ στάση, φορώντας ένα συγκλονιστικό χρυσοποίκιλτο πουκάμισο του οίκου Saint Laurent, η Κάρλα Μπρούνι επιστρέφει μετά από χρόνια σε ένα εξώφυλλο περιοδικού μόδας και δη της τσέχικης Vogue, στον ρόλο μιας… αγίας.

Υπήρξε κάποτε κορυφαίο μοντέλο, μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ και του Τζιάνι Βερσάτσε, ερωμένη ροκ σταρ όπως ο Τζάγκερ, πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας ως σύζυγος Σαρκοζί. Η σχέση της με τη μόδα είναι αδιάρρηκτη, όμως τα τελευταία χρόνια δεν είχε κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν(είχε απλά λάβει μέρος στην επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabanna τον Σεπτέμβρη του 2018). Μια συνθήκη που μοιάζει ότι μπορεί να αλλάξει καθώς φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της τσέχικης Vogue ντυμένη από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του γαλλικού οίκου Saint Laurent, τον Αντονι Βακαρέλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
To εξώφυλλο της τσέχικης Vogue με την Κάρλα Μπρούνι

Το ενδιαφέρον είναι ότι η Μπρούνι με το εξώφυλλο αυτό και τη συνολική φωτογράφιση καλείται ουσιαστικά να αφηγηθεί την ιστορία της Αγίας Αγνής, αγίας της ορθόδοξης και της καθολικής εκκλησίας που έχει κυρίαρχη θέση στην εκκλησία της Τσεχίας. Μάλιστα στην Πράγα υπάρχει το περίφημο γοτθικό μοναστήρι της Αγίας Αννης. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση του περιοδικού, η Μπρούνι ενθουσιάστηκε όταν έμαθε την ιστορία της Αγίας. Μια γυναίκα πιστή από μικρή, που διέδιδε τον λόγο του Χριστού και δεν ήθελε να παντρευτεί. Αρχοντας της περιοχής όταν είδε ότι δεν αλλάζει στάση ζωής η Αγνή, ζήτησε να την βγάλουν μισόγυμνη να περπατήσει στην πόλη και να οδηγηθεί σε πορνείο. Αυτοί που ανέλαβαν τη φύλαξή της τυφλώθηκαν, σύμφωνα με την ιστορία και αυτή δεν οδηγήθηκε ποτέ τελικά σε οίκο ανοχής.

Το δεύτερο εξώφυλλο του αφιερώματος με την Καρολάιν Μέρφι
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τεύχος αυτό είναι θεματικό, είναι το Ιερό Τεύχος και σε άλλο εξώφυλλο φιλοξενεί το θρυλικό μοντέλο Καρολάιν Μέρφι ντυμένη από τον οίκο Tom Ford, με μια τοποθέτηση για την δύναμη της πίστης, πέρα από την έννοια της θρησκείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ