Προξενήτρες: Μάθιου ΜακΚόναχι και Χιου Γκραντ κανόνισαν ραντεβού για τους γονείς τους - iefimerida.gr

Προξενήτρες: Μάθιου ΜακΚόναχι και Χιου Γκραντ κανόνισαν ραντεβού για τους γονείς τους

Χιου Γκραντ και Μάθιου ΜακΚόναχι
Χιου Γκραντ και Μάθιου ΜακΚόναχι/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του Μάθιου ΜακΚόναχι πρόκειται να βγει ραντεβού με τον πατέρα του Χιου Γκραντ, την επόμενη εβδομάδα, ένα ραντεβού που έστησαν οι δύο ηθοποιοί.

Οι συνάδερφοι ηθοποιοί έκαναν την προξενήτρα μεταξύ της Κέι ΜακΚόναχι και του Τζέιμς Γκραντ και αστειευόμενοι δήλωσαν πως το ηλικιωμένο ζευγάρι έχει «καυτή» χημεία. Όπως δήλωσε ο Μάθιου ΜακΚόναχι στο Entertainment Tonight: «Ο πατέρας του Χιου Γκραντ είναι 91 ετών και η μητέρα μου 88. Θα βγουν ραντεβού. Την επόμενη εβδομάδα υποτίθεται πως θα γνωριστούν και πιθανότατα δεν θα τους δούμε για το υπόλοιπο βράδυ». Όσο για τον Χιου Γκραντ, δήλωσε: «Εμείς το στήσαμε το ραντεβού και θα είναι πολύ καυτό».

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι με την μητέρα του, Κέι/Φωτογραφία: Splash News
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι με την μητέρα του, Κέι/Φωτογραφία: Splash News

O Μάθιου ΜακΚόναχι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την σύζυγό του Καμίλα Άλβες, είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο λατρεύει η μητέρα του να τον επισκέπτεται στην δουλειά του και παραδέχτηκε πως η ίδια εξακολουθεί να έχει μεγάλα όνειρα για να γίνει κινηματογραφικό αστέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ