Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η κόρη της Μπιγιονσέ μπήκε στο Billboard Hot 100 - iefimerida.gr

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η κόρη της Μπιγιονσέ μπήκε στο Billboard Hot 100

Η Μπιγιονσέ με την κόρη της Blue Ivy στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» στο Λος Άντζελες
Η Μπιγιονσέ με την κόρη της Blue Ivy στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» στο Λος Άντζελες / Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι καλλιτέχνες προσπαθούν χρόνια να γίνουν διάσημοι και να μπουν στο Billboard Hot 100. Αυτό όμως δεν αποδείχθηκε καθόλου δύσκολο για την κόρη της Μπιγιονσέ.

Ο λόγος για την Blue Ivy Carter, που είναι μόλις 7,5 χρονών και γράφει ήδη ιστορία. Η κόρη της Μπιγιονσέ και του JAY-Z έκανε το ντεμπούτο της στο Billboard Hot 100, φτάνοντας στον αριθμό 76 με το «Brown Skin Girl» από το soundtrack album της μητέρας της «The Lion King: The Gift», που μόλις κυκλοφόρησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blue Ivy Carter, η οποία τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το τραγούδι από την ταινία «The Lion King» είναι πλέον η μικρότερης ηλικίας καλλιτέχνης που εισέρχεται στο chart Hot 100. Μαμά και κόρη, είχαν παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες.

Το «Brown Skin Girl» ερμηνεύουν οι οι SAINt JHN, Wizkid και Beyonce, αλλά η Blue ξεχωρίζει.

Γεννημένη μέσα στην τέχνη της μουσικής, η Blue εξοικειώνεται με την επιτυχία. Έχει ήδη μία συμμετοχή στο τραγούδι «Blue» της Μπιγιονσέ που κυκλοφόρησε το 2013 και επίσης είχε την ευκαιρία να ραπάρει στο «Blue's Freestyle / We Family» του πατέρα της JAY-Z από το άλμπουμ του 4:44 του 2017.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στα βίντεο της μαμάς, Bey για τα τραγούδια «Spirit» και το «Bigger».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ Jay Z Blue Ivy κόρη billboard The Lion King
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ