Αλλος άνθρωπος πριν από τρία χρόνια η Σελίν Ντιόν με περισσότερα κιλά και λαμέ γκαρνταρόμπα -Η απίστευτη μεταμόρφωση σήμερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλος άνθρωπος πριν από τρία χρόνια η Σελίν Ντιόν με περισσότερα κιλά και λαμέ γκαρνταρόμπα -Η απίστευτη μεταμόρφωση σήμερα [εικόνες]

Η Σελίν Ντιόν με χρυσό φόρεμα
Η απίθανη μεταμόρφωση της Σελίν Ντιόν/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα, εκτός από τη μουσική πορεία της, η οποία είναι αναμφίβολα σπουδαία, αυτό στο οποίο στέκεται κανείς, κοιτάζοντας τη Σελίν Ντιόν είναι και η απίθανη μεταμόρφωσή της σε είδωλο της μόδας. Η Σελίν Ντιόν έχει δηλώσει ότι πλέον αισθάνεται πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάτι που φαίνεται και από τις τέλειες και υπέρκομψες εμφανίσεις της.

Ωστόσο, βλέποντας τις φωτογραφίες της πριν από τρία χρόνια, στα Billboard Music Awards του 2016, κανείς μένει πραγματικά άφωνος, αφού φαίνεται άλλος άνθρωπος. Τα περιττά κιλά και η λαμέ γκαρνταρόμπα δε θυμίζουν τη Σελίν Ντιόν όπως την ξέρουμε σήμερα.

Η ίδια σε συνέντευξή της είπε ότι το μυστικό της για την καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι το μπαλέτο, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία 8 χρόνια και παρακολουθεί μαθήματα 4 φορές την εβδομάδα. Για την αλλαγή στο ντύσιμό της σίγουρα οφείλεται και ο στιλίστας Law Roach ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο άνθρωπος που τη μεταμόρφωσε σε style icon.

Δείτε στο Bovary.gr την απίθανη μεταμόρφωση της Σελίν Ντιόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελίν Ντιόν Μεταμόρφωση φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ