Ηλίας Λογοθετίδης: Τον είχαν για νεκρό οι γονείς του -«Θυμάμαι που ξύπνησα στο φέρετρο» - iefimerida.gr

Ηλίας Λογοθετίδης: Τον είχαν για νεκρό οι γονείς του -«Θυμάμαι που ξύπνησα στο φέρετρο»

Ο Ηλίας Λογοθέτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show
Ο Ηλίας Λογοθέτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής The 2night Show, ο Ηλίας Λογοθέτης περιγράφει πως η οικογένειά του τον θεωρούσε νεκρό.

Ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης ήταν μόλις 2 ετών όταν προσεβλήθη από τύφο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θυμάμαι τη λέξη που είπα, νερό» αναφέρει ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό στην κατοχή, όταν ήταν μόλις 2 ετών. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα» σημειώνει σήμερα για εκείνη του την περιπέτεια που τον οδήγησε κυριολεκτικά ένα βήμα από τον θάνατο.

Μετά τον τύφο ο Ηλίας Λογοθέτης έπαθε οστρακιά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης μιλά για την εμπειρία του αυτή. «Τότε, όπως λέει η ξαδέλφη μου, ήρθε τελευταία στιγμή και μου έκανε μια ένεση ένας Ιταλός γιατρός. Δεν αντέδρασα όμως και σίγουροι πλέον ότι με χάσανε με βάλανε στο φερετράκι» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. «Ωρες αργότερα, το νεκρό αυτό πλάσμα, που του είχαν ήδη κλείσει τα μάτια, είπε τη λέξη 'νερό!'. Και ξεσηκώθηκε ο κόσμος, το σπίτι και η γειτονιά ολόκληρη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως αποκάλυπτε μάλιστα τότε ο Ηλίας Λογοθέτης, λίγα χρόνια αργότερα πέρασε μια άλλη σοβαρή ασθένεια: «Στην 4η δημοτικού είχα πάθει μια δύσκολη ασθένεια, την οστρακιά, που τότε ήταν θανατηφόρα. Νομίζω ότι σ' εκείνη την περίοδο της αρρώστιας συνέβη η μεγάλη μεταβολή του μυαλού μου. Μέχρι τότε θεωρούσαν ότι είχα ένα πολύ αλλόκοτο μυαλό το οποίο έρχονταν ειδικοί και το εξέταζαν, διότι αποστήθιζα τεράστιας έκτασης κείμενα αρχαίων και Λατίνων συγγραφέων, απ' το πρωτότυπο, με μια ματιά» έλεγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ