Ο Joaquin Phoenix μιλά για τον παράξενο χορό στις τουαλέτες -Σκηνή που δεν υπήρχε στο σενάριο του «Joker» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Joaquin Phoenix μιλά για τον παράξενο χορό στις τουαλέτες -Σκηνή που δεν υπήρχε στο σενάριο του «Joker» [βίντεο]

Ο Joaquin Phoenix μπροστά από αφίσα του Joker
Joaquin Phoenix / Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Joaquin Phoenix έχει βάλει πλώρη για τα Οσκαρ 2020, καθώς η ταινία Joker σάρωσε στις υποψηφιότητες.

Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για το Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και όλα δείχνουν ότι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στον δρόμο προς τα Οσκαρ 2020, που η ταινία Joker έλαβε 11 υποψηφιότητες, ο Joaquin Phoenix κατέκτησε Χρυσή Σφαίρα Α’ ανδρικού ρόλου και ετοιμάζεται για το χρυσό αγαλματίδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο: Ο χορός του Joaquin Phoenix στην ταινία Joker μετά τους φόνους

Μπορεί μία από τις πιο viral σκηνές του Joaquin Phoenix στην ταινία Joker να είναι ο χορός στα σκαλιά του Μπρούκλιν, ωστόσο, ο ηθοποιός μίλησε για έναν άλλο χορό. Αυτόν στις τουαλέτες μετά τις δολοφονίες των τριών υπαλλήλων της Wayne Enterprise, που τον χτύπησαν. Μετά τους πυροβολισμούς, ο Arthur Fleck βρίσκει καταφύγιο στις τουαλέτες, όπου και ξεκινάει έναν παράξενο χορό.

Ο Joaquin Phoenix μίλησε για τον χορό αυτό, εξηγώντας: «Αισθανόμουν ότι ο χαρακτήρας απομάκρυνε το παρελθόν και είχε την ευκαιρία να εκφράσει κάτι άλλο, αλλά δεν ήξερα ακριβώς τι ήταν αυτό… Νόμιζα ότι υπήρχε κάποιου είδους κίνηση, κάποια φυσικός μετάλλαξη, έτσι δεν είναι; Μια μεταμόρφωση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το μήνυμα απεικονίστηκε στη συγκεκριμένη σκηνή του Joker, η οποία αρχικά δεν ήταν στο σενάριο. Το πρώτο βήμα του Fleck να γίνει Joker.

Το σχόλιο του Joaquin Phoenix στον Anderson Cooper στο 60 Minutes δείχνουν πόσο μεθοδικά προσέγγισε τον ρόλο του ο ηθοποιός. Εκείνος και ο Todd Phillips επιδίωξαν να δημιούργησαν μια ταινία σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη «μεταφορά» του κόμικ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Joaquin Phoenix Joker σκηνή ΟΣΚΑΡ 2020
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ