Η συγκινητική αποκάλυψη της Τζέιμι Λι Κέρτις για τον Κερκ Ντάγκλας: «Κόντεψα να πνιγώ, βούτηξε και με έσωσε» - iefimerida.gr

Η συγκινητική αποκάλυψη της Τζέιμι Λι Κέρτις για τον Κερκ Ντάγκλας: «Κόντεψα να πνιγώ, βούτηξε και με έσωσε»

Ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φιλούν τον Κερκ Ντάγκλας
Ο Κερκ Ντάγκλας με τον γιο του Μάικλ Ντάγκλας και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αποκάλυψη για τον Κερκ Ντάγκλας, προχώρησε η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις.

Η γνωστή ηθοποιός, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 103 ετών, αποκάλυψε πως της είχε σώσει τη ζωή, όταν αυτή ήταν μικρή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς της Τζέιμι Λι Κέρτις, ήταν συμπρωταγωνιστές του Κερκ Ντάγκλας στην ταινία του 1958 «The Vikings», ενώ είχαν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία, που κράτησε δεκαετίες.

Η 61χρονη ηθοποιός, με αφορμή τον θάνατο του θρυλικού «Σπάρτακου», ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, καθώς και μία που δείχνει τους γονείς της, Τόνι Κέρτις και Τζάνετ Λι, με τον Κερκ Ντάγκλας, στα γυρίσματα της ταινίας. Οπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο πατέρας του Μάικλ Ντάγκλας, την έσωσε από πνιγμό σε πισίνα, όταν ήταν κοριτσάκι.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις
Η Τζέιμι Λι Κέρτις / Φωτογραφία: ΑΡ

Η ανάρτηση της Τζέιμι Λι Κέρτις για τον Κερκ Ντάγκλας

«Ο Κερκ και η Αν ήταν σημαντικοί και στους δύο γονείς μου. Εδώ είναι στα γυρίσματα της ταινίας The Vikings με τον Τόνι και τη Τζάνετ. Μόλις θυμήθηκα σήμερα το πρωί ότι ο Κερκ Ντάγκλας μου έσωσε τη ζωή, όταν έπεσα με το ποδήλατό μου σε πισίνα σε ένα πάρτι και βούτηξε και με έβγαλε στην επιφάνεια από τον πάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Halloween».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός εξήγησε ότι οι οικογένειές τους υπέστησαν τραγωδίες που τους έκαναν να αναπτύξουν έναν δυνατό και μακροχρόνιο δεσμό.

«Ήμουν στο σχολείο με το γιο τους, τον Ερικ που έχασαν το 2004. Ο Τόνι έχασε το γιο του, τον Νίκολας το 1994. Οι οικογένειες δέθηκαν στη ζωή, την επιτυχία, την απώλεια και τον αγώνα, το παρελθόν και το παρόν. Ο Κερκ Ντάγκλας είναι ένα παράδειγμα για όλους μας. ΘΑΡΡΟΣ. ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ», πρόσθεσε.

Η κηδεία του Κερκ Ντάγκλας, έγινε την Παρασκευή σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στο Westwood Memorial στο Λος Αντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ