Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια βλέπει τον Μιλτιάδη να φιλά μια άλλη γυναίκα -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής - iefimerida.gr

Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια βλέπει τον Μιλτιάδη να φιλά μια άλλη γυναίκα -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια στο Παρίσι στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι»
Ο Μιλτιάδης και η Ιφιγένεια στο Παρίσι στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» / Φωτογραφία: OPEN
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» ζουν τον έρωτά τους στο Παρίσι, ενώ «σύννεφα πολέμου» πυκνώνουν στην πατρίδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» άφησε στους τηλεθεατές μια πικρία για τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη, που βρήκε ερωτικό καταφύγιο σε άλλη αγκαλιά, μακριά από την Ιφιγένεια. Η ηρωίδα του ιστορικού σίριαλ διαισθάνεται τους κινδύνους στη σχέση της, φτάνει στο Παρίσι για σπουδές.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια θα καταφέρει να κάνει το όνειρό της να γίνει αρχαιολόγος θα γίνει πραγματικότητα. Η θεία της, Ελένη, ζει εκεί και θα τη φιλοξενήσει.

Ο έρωτας Ιφιγένειας - Μιλτιάδη αναζωπυρώνεται στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Με αφορμή τη δεξίωση του Γάλλου υπουργού Άμυνας, ο έρωτας Ιφιγένειας και Μίλτου αναζωπυρώνεται και καταλύει τους πειρασμούς που τους κυνηγούσαν ως τώρα. Ο Μίλτος με την Ιφιγένεια στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζουν επιτέλους ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Την ανέμελη ζωή τους απειλούν όμως τα σύννεφα του πολέμου που απλώνονται πάνω από τη Βαλκανική.

Βίντεο: Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στα Βαλκάνια

Πίσω στην πατρίδα, στα παράλια του Πόντου, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Κι αυτή τη φορά, έχουν βάλει στόχο την οικογένεια του Μίλτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ