Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα -Η κόρη του Αλβέρτου του Μονακό, είναι τρελή fashionista! [εικόνες] - iefimerida.gr

Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα -Η κόρη του Αλβέρτου του Μονακό, είναι τρελή fashionista! [εικόνες]

Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Ζακ και Γκαμπριέλα
Τα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Ζακ και Γκαμπριέλα/Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο νάζι και σκέρτσο ήταν η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της πριγκίπισσας Σαρλέν, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση που έκαναν αυτή την εβδομάδα.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό παρακολούθησαν την εκδήλωση Fête de la Saint-Jean την Τρίτη, με την μικρή Γκαμπριέλα και τον μικρό πρίγκιπα Ζακ να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο εορτασμός, που ξεκινά στο ηλιοβασίλεμα της 23ης Ιουνίου, τιμά την γέννηση του Ιωάννη του Βαπτιστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το βασιλικό ζευγάρι παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της γέννησης του Ιωάννη του Βαπτιστή από το μπαλκόνι του παλατιού
Το βασιλικό ζευγάρι παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της γέννησης του Ιωάννη του Βαπτιστή από το μπαλκόνι του παλατιού

Ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα ήταν όλο χαρά παρακολουθώντας την εκδήλωση που περιλάμβανε μια φωτιά στην πλατεία του παλατιού και παραδοσιακούς χορευτές. Το παλάτι, πάντως, εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε πως οι εορτασμοί έλαβαν χώρα με αυστηρή συμμόρφωση με τους κανόνες υγείας του Μονακό, δηλαδή με μάσκες προσώπου και τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις. Μάλιστα, η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε τις εκδηλώσεις από ένα μπαλκόνι του παλατιού.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια του Μονακό - αν και τα δίδυμα φαίνεται να βαρέθηκαν κάποια στιγμή
Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια του Μονακό παρακολούθησε τις εκδηλώσεις - αν και τα δίδυμα φαίνεται να βαρέθηκαν κάποια στιγμή
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χάρμα οφθαλμών η βασιλική οικογένεια του Μονακό - Τα νάζια της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα

Ο πρίγκιπας Ζακ ήταν χάρμα οφθαλμών με ένα σκούρο μπλε σακάκι και λευκό πουκάμισο, σε πλήρη αρμονία με τον πατέρα του, πρίγκιπα Αλβέρτο, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο. Η πριγκίπισσα Σαρλέν επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει ένα αέρινο μαύρο φόρεμα με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και να πιάσει τα μαλλιά της σε πλεξούδα που πλέκονταν γύρω από το κεφάλι. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα τολμηρό, κατακόκκινο κραγιόν.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, με λευκό φόρεμα και λευκή στέκα
Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, πάντως, ξεχώρισε με το νάζι της

Αυτή που ξεχώριζε όμως ήταν η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, με ένα κομψό, λευκό φόρεμα με μανίκια και μια ταιριαστή στέκα με ένα λευκό λουλούδι. Η μικρή πριγκίπισσα μάλιστα, δεν δίστασε να χαιρετήσει «βασιλικά» το πλήθος αν και κάποιες στιγμές, έδειχνε να κουράζεται και να βαριέται.

Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο το 2014 κι ενώ η Γκαμπριέλα γεννήθηκε πρώτη, ο Ζακ είναι ο κληρονόμος του θρόνου των Μονεγάσκων επειδή τα αρσενικά παιδιά έχουν προτεραιότητα στην σειρά της διαδοχής. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος πρόσφατα μίλησε στο ντοκιμαντέρ του BBC «Inside Monaco: Playground of the Rich» για τον ρόλο του ως πρίγκιπας. Ο γιος της Γκρέις Κέλι, που διαδέχτηκε τον πατέρα του, πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό το 2005, παραδέχτηκε ότι η δουλειά του δεν είναι κάθε μέρα απολαυστική. «Δεν είναι εύκολο για κανέναν που είναι υπεύθυνος» εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. «Υπάρχουν μερικές δυσάρεστες συναντήσεις. Ακόμη και ο αυθορμητισμός πρέπει να προγραμματιστεί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ