Η Μαλία Ομπάμα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Είδε λεσβιακή ταινία και κάπνισε κι ένα τσιγάρο μετά [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαλία Ομπάμα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Είδε λεσβιακή ταινία και κάπνισε κι ένα τσιγάρο μετά [βίντεο]

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα. Μαλία
Η μεγαλύτερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα. Μαλία/Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλοι να την γνωρίσαμε ως το αθώο και ευγενικό παιδί του πρώην Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στα χρόνια της θητείας του στο Λευκό Οίκο, ωστόσο, η Μαλία Ομπάμα μεγάλωσε και είναι πλέον ενήλικη.

Η Μαλία Ομπάμα εθεάθη να απολαμβάνει μια ταινία με τον Βρετανό σύντροφό της, Ρόρι Φαρκούαρσον στο Λος Άντζελες, την Τετάρτη το βράδυ. Μάλιστα, η 20χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, κάπνιζε παρέα με τον φίλο της αμέσως μετά την προβολή της ταινίας «Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ», μιας γερμανικής ταινίας του 1972 με ένα λεσβιακό ερωτικό τρίγωνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, που βρίσκεται στο Λος Άντζελες για την εβδομάδα LGBT Pride, φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με ένα πολύ κοντό σορτσάκι το οποίο συνδύασε με ένα φαρδύ μπουφάν για να ζεσταθεί. Ο σύντροφός της, από την άλλη, φορούσε ένα σκούρο μπουφάν, ένα μπλε πόλο μπλουζάκι, παντελόνι τζιν και λευκά πάνινα παπούτσια.

Η Μαλία Ομπάμα με την Βρετανό φίλο της/ Φωτογραφία: Daily Mail
Η Μαλία Ομπάμα με την Βρετανό φίλο της/ Φωτογραφία: Daily Mail

Η ταινία «Τα Πικρά Δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» προβάλλεται στα πλαίσια της εβδομάδας LGBT Pride, και αναφέρεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας σχεδιάστριας μόδας, της σκλάβας βοηθού της και ενός φιλόδοξου μοντέλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνήθεια που πήρε από τον πατέρα της, Μπαράκ Ομπάμα

Η Μαλία και ο Ρόρι παρακολούθησαν την ταινία με μια παρέα φίλων τους και μόλις βγήκαν από την αίθουσα προβολής, η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου, άναψε τσιγάρο και κάπνισε με μία από τις φίλες της.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο φακός έχει καταγράψει την Μαλία Ομπάμα να καπνίζει και φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την αδυναμία του πατέρα της για την νικοτίνη. Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήταν καπνιστής προτού μπει στον Λευκό Οίκο και εθεάθη πολλές φορές να καπνίζει τις ειδικές τσίχλες για να καταπολεμήσει την βλαβερή συνήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ