MasterChef 3: Πόσο αξιόπιστα είναι τα spoiler για τον νικητή; -Ποιοι ξέρουν ήδη τις βαθμολογίες - iefimerida.gr

MasterChef 3: Πόσο αξιόπιστα είναι τα spoiler για τον νικητή; -Ποιοι ξέρουν ήδη τις βαθμολογίες

Ο Μανώλης ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου του επόμενου Ελληνα MasterChef
Ο Μανώλης ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου του επόμενου Ελληνα MasterChef

Σε ρυθμό τελικού το MasterChef από το βράδυ της Δευτέρας, με τον μεγάλο νικητή να ανακοινώνεται τελικά τα ξημερώματα της Πέμπτης ζωντανά από το STAR.

Το μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το reality μαγειρικής έχει οδηγήσει σε δεκάδες δημοσιεύματα που προδίδουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σπυριδούλα και τον Μανώλη μετά το τέλος των τριών ημερών του τελικού του MasterChef. Πόσο αξιόπιστα όμως μπορεί να είναι τα λεγόμενα spoilers του νικητή;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μανώλης Σαρρής και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θα μονομαχήσουν για τον τίτλο του MasterChef
Ποιος από τους δύο φιναλίστ θα αναδειχθεί MasterChef για φέτος;

Σε επικοινωνία του iefimerida με τους υπεύθυνους της παραγωγής μάθαμε περισσότερα για τον τρόπο που αποδίδονται οι βαθμολογίες, γεγονός που δείχνει πως δύσκολα θα μπορούσε να διαρρεύσει αξιόπιστο spoiler για τον νικητή του MasterChef.

Ποιος γνωρίζει τον νικητή του MasterChef σήμερα

Το αποτέλεσμα των τριών δοκιμασιών, οι οποίες έχουν ήδη γυριστεί, το γνωρίζει αποκλειστικά ο διευθυντής της εταιρίας παραγωγής του MasterChef (Green Pixel), αλλά και ο υπεύθυνος συμβολαιογράφος που διασφαλίζει την εγκυρότητα της διαδικασίας ως την ανάδειξη του νικητή. Οπως αναφέρουν μάλιστα από το STAR, ακόμη και οι κριτές του παιχνιδιού – Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος – δεν γνωρίζουν τη βαθμολογία που έχουν βάλει στους φιναλίστ οι γκεστ κριτές. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε τον Πάολο Αϊραούδο να βαθμολογεί μόνος τις προσπάθειες της Σπυριδούλας και του Μανώλη, παραδίδοντας το αποτέλεσμα σε σφραγισμένο φάκελο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρώνουν δε από την παραγωγή του MasterChef, πως σε κάθε ημέρα του τελικού δεν υπάρχει μία και μόνο δοκιμασία, αλλά βαθμολογίες για μια σειρά από τέτοιες που θα κρίνουν τον τελικό νικητή. Ετσι, όπως σημειώνουν, ακόμη και στις περιπτώσεις όπου κάποιος κριτής δώσει την βαθμολογία του, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι έχουν αποφασίσει όλοι οι εμπλεκόμενοι στις δοκιμασίες του τελικού.

Ενα πιο αξιόπιστο spoiler για τον τελικό του MasterChef

Σύμφωνα με όσα μαθαίνει το iefimerida από τους υπεύθυνους, εκείνο που μπορεί να δοθεί ως... spoiler είναι πως η βαθμολογία της Σπυριδούλας και του Μανώλη τις δύο πρώτες ημέρες του τελικού – δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη – με βάση την απόδοσή τους, φαίνεται να είναι τόσο κοντά που δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο πριν και την τελευταία μαγειρική πρόκληση της Τετάρτης. Σε κάθε περίπτωση, διαρροή αποτελεσμάτων, όπως εξελίσσεται η διαδικασία, θα μπορούσε να προκύψει μόνο από άνθρωπο της παραγωγής, κάτι που αποκλείουν κατηγορηματικά από το STAR.

Οπως έχουμε γράψει και νωρίτερα, τα αποτελέσματα και των τριών ημερών θα ανακοινωθούν ζωντανά από το στούντιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης. Ο επόμενος ή η επόμενη Ελλήνας/ιδα MasterChef θα προκύψει μετά τα μεσάνυχτα και ζωντανά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι χρήστες του Facebook ωστόσο φαίνεται πως δηλώνουν ξεκάθαρη προτίμηση στον Μανώλη έναντι της Σπυριδούλας για τη νίκη. Το έπαθλο ωστόσο θα το παραλάβει ο πιο ικανός.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ