Πώς είναι το εσωτερικό ενός σημερινού παλατιού: Χρυσός παντού, η πριγκίπισσα της Δανίας εξηγεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι το εσωτερικό ενός σημερινού παλατιού: Χρυσός παντού, η πριγκίπισσα της Δανίας εξηγεί [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Μαίρη και ο πρίγκιπας Φρέντερικ της Δανίας
Η πριγκίπισσα Μαίρη και ο πρίγκιπας Φρέντερικ της Δανίας /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πόρτες του παλατιού τους άνοιξαν πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Φρέντερικ και η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ξετρελάθηκαν με την χλιδή και τον πλούτο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Μαίρη και ο πρίγκιπας Φρέντερικ υποδέχτηκαν τους Σουηδούς βασιλείς, πριγκίπισσα Βικτόρια και πρίγκιπα Ντάνιελ σε ένα ιδιωτικό δείπνο στο παλάτι Αμαλίενμποργκ και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν από την συνάντηση δίνουν μια σπάνια ματιά στην πολυτελή κατοικία τους.

Χρυσός παντού και αρχαιοελληνικά στοιχεία

Το βασιλικό ζευγάρι της Δανίας καλωσόρισε τους καλεσμένους στο στο σαλόνι τους, μια ψηλοτάβανη αίθουσα με πολυτελή διακόσμηση και χρυσές επενδύσεις στις πόρτες και τους τοίχους, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από αστραφτερούς πολυελαίους.

πρίγκιπας Φρέντερικ και πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας με την πριγκίπισσα βΙκτόρια της Σουηδίας
Ψηλοτάβανα δωμάτια και χρυσές λεπτομέρειες στους τοίχους και τους κίονες βλέπει κανείς στο παλάτι του πρίγκιπα Φρέντερικ και της πριγκίπισσας Μαίρη της Δανίας

Τα δύο ζευγάρια συνομίλησαν πριν από το δείπνο ,χαλαρώνοντας στους δύο αναπαυτικούς και αφράτους καναπέδες, έναν ανοιχτό γκρι και έναν μοβ με διακοσμητικά ροζ και φούξια μαξιλάρια. Μπροστά τους βρισκόταν ένα τετράγωνο τραπέζι επάνω στο οποίο υπήρχαν τοποθετημένα μια ποικιλία βιβλίων και ένα διακοσμητικό βάζο σε έναν χρυσό δίσκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακόμη και οι καθρέφτες και το τραπέζι είναι χρυσά όπως διακρίνει κανείς στο φόντο
Ακόμη και οι καθρέφτες και το τραπέζι είναι χρυσά όπως διακρίνει κανείς στο φόντο

Οι Σουηδοί και οι Δανοί βασιλείς πόζαραν επίσης για μια φωτογραφία μπροστά σε ένα άλλο τραπέζι με μαρμάρινη επιφάνεια και ένα βάζο με ορχιδέες με το φόντο να βρίθει από χρυσό. Χρυσοί πανύψηλοι καθρέφτες, πελώρια φωτιστικά με κρύσταλλα και κίονες με χρυσές λεπτομέρειες συνέθεταν το σκηνικό της λαμπερή αίθουσας.

Σπάνια στιγμιότυπα των ιδιωτικών τους χώρων

Ο πρίγκιπας Φρέντερικ και η πριγκίπισσα Μαίρη ζουν στο παλάτι του βασιλιά Φρέντερικ 8ου στο βορειοανατολικό τμήμα του παλατιού Αμαλίενμποργκ στην Κοπεγχάγη και η ιδιωτική τους κατοικία δεν είναι ανοιχτή για το κοινό. Ωστόσο, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας μπορούν να επισκεφθούν άλλα μέρη της βασιλικής κατοικίας, όπως το Gala Hall και άλλα δωμάτια που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα τα μέλη της δανικής βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας στην πολυτελή κατοικία της
Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας στην πολυτελή κατοικία της
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί πως πρόσφατα, οι λάτρεις των βασιλικών οικογενειών είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στο παλάτι της βασίλισσας Μαξίμα και του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας, μετά την ανακαίνιση ύψους 63 εκατομμυρίων ευρώ όπου έκαναν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ