Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον είχαν την... ίδια ιδέα -Πόσταραν άγνωστες φωτό με Αρτσι και Λούις για τα γενέθλια του Καρόλου - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον είχαν την... ίδια ιδέα -Πόσταραν άγνωστες φωτό με Αρτσι και Λούις για τα γενέθλια του Καρόλου

πρίγκιπας Κάρολος με πρίγκιπα Χάρι και τον μικρό Άρτσι στην αγκαλιά του
Οι ευχές της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου/Φωτογραφία: Instagram/SussexRoyal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 71α γενέθλιά του έχει σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι μοιράστηκαν μια άγνωστη φωτογραφία του με τον εγγονό του, Άρτσι.

Ο 35χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, που μόλις έγινε γνωστό ότι θα περάσουν τα Χριστούγεννα μακριά από την βασιλική οικογένεια, ανάρτησαν μια τρυφερή φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ευχόμενοι στον «παππού» πρίγκιπα Κάρολο, «ευτυχισμένα γενέθλια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι από την βάφτιση του μικρού Άρτσι, το περασμένο καλοκαίρι, και δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να κρατά αγκαλιά τον γιο του με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο να κοιτάζει με τρυφερότητα τον μικρό. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν μάλιστα, τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν για τον πρίγκιπα Κάρολο, γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Ευτυχισμένα γενέθλια στην βασιλική του υψηλότητα, πρίγκιπα της Ουαλίας – Κύριο, μπαμπά, παππού!».

πρίγκιπας Κάρολος κοιτάζει με τρυφερότητα τον Άρτσι που τον κρατά στην αγκαλιά του ο Χάρι
Η άγνωστη φωτογραφία του μικρού Άρτσι

Οι φωτογραφίες της Κέιτ και του Γουίλιαμ

Εκτός όμως από τους Σάσεξ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ θέλησαν να ευχηθούν στον πρίγκιπα Κάρολο μέσω Instagram, όπως έκανε και ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας, που τεκμηριώνει το έργο της βασίλισσας και των άλλων μελών της μοναρχίας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκαν τρεις από τις αγαπημένες τους οικογενειακές φωτογραφίες μαζί με την λεζάντα: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον πρίγκιπα της Ουαλίας!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κέιτ Μίντλετον με μικρό Λούις και τον πρίγκιπα Κάρολο
Η Κέιτ Μίντλετον πόσταρε κι αυτή φωτογραφία με το μικρότερο παιδί της για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου

Στην πρώτη φωτογραφία, εικονίζεται ο πρίγκιπας Κάρολος να κρατά το χέρι του μικρού πρίγκιπα Λούις, τον οποίο κρατά στην αγκαλιά της η Κέιτ Μίντλετον. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί μέρος μιας σειράς φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στην επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου με αφορμή τα 70α του γενέθλια πέρυσι.

Ο πρίγκιπας Κάρολος με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ σε επίσημο δείπνο
Ο πρίγκιπας Κάρολος με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ σε επίσημο δείπνο

Η δεύτερη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο του πρίγκιπα Καρόλου, με στρατιωτική στολή, με τον γιο του και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, με επίσημο μαύρο κοστούμι σε ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο, από κάποιο άγνωστο επίσημο βραδινό γεγονός. Στην τρίτη, μια επίσης άγνωστη φωτογραφία, εικονίζονται ο πρίγκιπας Κάρολος να γελά με τους γιους του, Γουίλιαμ και Χάρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ένα άγνωστο στιγμιότυπο του πρίγκιπα Καρόλου με τους γιους του, Γουίλιαμ και Χάρι
Ένα άγνωστο στιγμιότυπο του πρίγκιπα Καρόλου με τους γιους του, Γουίλιαμ και Χάρι

Πιο τρυφερό το μήνυμα της Μέγκαν - πιο επίσημο της Κέιτ

Αναμφίβολα, οι ευχές της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είναι πιο ανεπίσημες, ωστόσο αυτή την φορά η Μέγκαν Μαρκλ πρόσεξε να μην κάνει κανένα λάθος, όπως συνέβη με τις ευχές για τα γενέθλια των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον, που θέλησε να αναφερθεί στα ονόματά τους χωρίς να βάλει μπροστά τον βασιλικό τους τίτλο, ίσως επιδιώκοντας να κρατήσει έναν πιο οικείο τόνο.

Πάντως, η βασιλική οικογένεια δεν αναμένεται να γιορτάσει σήμερα τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου με κάποια εκδήλωση, καθώς o πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται σε επίσημη βασιλική περιοδεία στην Ινδία, με τις φωτογραφίες με τα πρησμένα άκρα του να προκαλούν σάλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ