Μια άλλη Μέγκαν Μαρκλ -Κάνει «πάρτι» με τον εκδότη της Vogue, άγνωστο βίντεο - iefimerida.gr

Μια άλλη Μέγκαν Μαρκλ -Κάνει «πάρτι» με τον εκδότη της Vogue, άγνωστο βίντεο

Η Μέγκαν Μαρκλ γελά σαν μικρό παιδί με τον εκδότη της βρετανικής Vogue
Η Μέγκαν Μαρκλ γελά σαν μικρό παιδί με τον εκδότη της βρετανικής Vogue/Φωτογραφία: Instagram/SussexRoyal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άγνωστη πτυχή της Μέγκαν Μαρκλ, ευδιάθετη και με ένα χαμόγελο που φτάνει μέχρι τα αυτιά, είχαν την ευκαιρία να δουν οι θαυμαστές της, στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram.

Ο λόγος; Η έκπληξη που επιφύλαξε η Μέγκαν Μαρκλ στον εκδότη της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ και η αυτοσχέδια γιορτή για την έναρξη της συνεργασίας του στην έκδοση του περασμένου Σεπτεμβρίου, όπου ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που συμμετείχε ως φιλοξενούμενη συντάκτρια του περιοδικού. Μάλιστα, στο αυτοσχέδιο πάρτι που έστησε η Μέγκαν Μαρκλ, φρόντισε να φορέσουν και οι δυο τους καπελάκια με βέλο και γκλίτερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αφορμή για το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό στο Instagram SussexRoyal, η Μέγκαν Μαρκλ, ήταν η ανακοίνωση του εκδότη της Vogue πως το συγκεκριμένο τεύχος ήταν αυτό που ξεπούλησε πιο γρήγορα από κάθε άλλο στην ιστορία του βρετανικού περιοδικού, και μάλιστα μέσα σε 10 μόλις ημέρες. Στο βίντεο, διάρκειας 2,5 λεπτών, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Έντουαρντ Ένινφουλ, καλούν τις γυναίκες που η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε να είναι στο πρώτο της εξώφυλλο, με την έκπληξή τους εμφανή.

Η γνωριμία του Έντουαρντ Ένινφουλ με την απλή και ταπεινή Μέγκαν Μαρκλ

Το βίντεο, που γυρίστηκε στο Λονδίνο τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ξεκινά με τον εκδότη της βρετανικής Vogue να αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αυτή που τον κάλεσε για να την βοηθήσει με το έργο της με τίτλο Smart Works. Ο εκδότης λέει, τότε, ήταν «τόσο ενθουσιασμένος» μπαίνοντας στο παλάτι του Κένσινκγτον και προσθέτει: «Σου είπα: ‘Χαίρομαι που σας γνωρίζω, δούκισσα’ και εσύ μου απάντησες: ‘Φώναξέ με Μέγκαν’». Αφότου συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί της στο φιλανθρωπικό της πρότζεκτ, η Μέγκαν Μαρκλ του είπε πως ήθελε να το τραβήξει λίγο παραπάνω, ζητώντας του εάν θα της επέτρεπε να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στην Vogue.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μίνι glitter καπελάκι και σφυρίχτρα

Η Μέγκαν Μαρκλ με ασημί glitter καπελάκι
Η Μέγκαν Μαρκλ με ασημί glitter καπελάκι

Σε κάποια στιγμή, η δούκισσα του Σάσεξ, που είχε διαρκώς ένα χαμόγελο στα χείλη, αποκάλυψε πως είχε μια έκπληξη στον εκδότη της Vogue, προκειμένου να τον ευχαριστήσει που έκανε πραγματικότητα το όραμά της. Με ένα παιχνιδιάρικο ύφος, του δίνει ένα λαμπερό κόκκινο καπελάκι με βέλο προτού φορέσει και η ίδια ένα ασημί μίνι καπέλο στο κεφάλι της. Τρελαμένοι από την χαρά και οι δύο, κάνοντας σαν μικρά παιδιά, σφύριξαν μάλιστα, και με τις χάρτινες σφυρίχτρες και ξέσπασαν σε γέλια.

Στην συνέχεια, αποφάσισαν να καλέσουν τις 15 γυναίκες που θα συμμετείχαν στο πρότζεκτ αυτό της Μέγκαν Μαρκλ με την δούκισσα του Σάσεξ να ομολογεί πως η πρώτη της επιλογή ήταν η Γιάρα Σαχίντι. «Θέλω να σου πω ότι είσαι το πρώτο όνομα που ήθελα στο εξώφυλλο» είπε στο 19χρονο μοντέλο και ηθοποιό, που ξεκίνησε το Eighteenx18, ένα κίνημα που ενθαρρύνει την προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες. Ακολούθως, Μέγκαν Μαρκλ και Έντουαρντ Ένινφουλ κάλεσαν και τις υπόλοιπες γυναίκες, μεταξύ αυτών τις Λαβέρν Κοξ, Σίνειντ Μπουρκ, Φραντσέσκα Χέιγουαρντ, Αντούτ Ακές και Αντουόα Αμπόα, που αναφώνησαν «Τι σπουδαίο έργο». Εν τω μεταξύ, η Τζέιν Φόντα, θέλησε να πει κάποιες καλές λέξεις για την δούκισσα, αναφωνώντας: «Μέγκαν, είμαι τόσο περήφανη για σένα που χρησιμοποιείς την καταπληκτική πλατφόρμα και την ισχυρή φωνή σου και είμαι φυσικά, διατεθειμένη να συμμετάσχω μαζί με αυτές τις άλλες εκπληκτικές γυναίκες. Σ’ ευχαριστώ πολύ που με συμπεριέλαβες».

Η άρνηση της Μέγκαν Μαρκλ να εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Vogue

Ο ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ, ως φιλοξενούμενη συντάκτρια αντιπροσωπεύει μία από τις πιο ριζοσπαστικές κινήσεις στην 100χρονη ιστορία της Vogue, με το περιοδικό να λέει πως θεωρεί το νέο τεύχος του Σεπτεμβρίου, ως την πιο σημαντική έκδοση της χρονιάς του. Στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου τεύχους, εμφανίζονται διάφορες γυναίκες που έχουν εμπνεύσει με το έργο τους, αλλά υπάρχει και ένα κενό κουτί, με έναν μόνο καθρέφτη, δείχνοντας τους αναγνώστες πως μπορούν κι αυτοί να κάνουν την διαφορά στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το εξώφυλλο της Μέγκαν Μαρκλ για την βρετανική Vogue/Φωτογραφία: Instagram/BritishVogue
Το εξώφυλλο της Μέγκαν Μαρκλ για την βρετανική Vogue/Φωτογραφία: Instagram/BritishVogue

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, είχε ζητηθεί από την Μέγκαν Μαρκλ να εμφανιστεί η ίδια στο εξώφυλλο. Αλλά ο εκδότης της Vogue είπε πως η δούκισσα του Σάσεξ αρνήθηκε, καθώς σκέφτηκε ότι θα φαινόταν πολύ «καυχησιάρικο». Αντιθέτως, η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να επικεντρωθεί στις «γυναίκες που θαυμάζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ