Μέγκαν Μαρκλ: Με το που έκλειναν τα φώτα ήταν μια άλλη -Ιδιότροπη, το έπαιζε ντίβα, μισούσε τις πατούσες της - iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Με το που έκλειναν τα φώτα ήταν μια άλλη -Ιδιότροπη, το έπαιζε ντίβα, μισούσε τις πατούσες της

Η Μέγκαν Μαρκλ με μπλε φόρεμα
Η «ντίβα» Μέγκαν Μαρκλ/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν την Μέγκαν Μαρκλ για «δικτατορική» συμπεριφορά. Και μέσα σε αυτούς έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη. Ένας κινηματογραφιστής που είχε συνεργαστεί στενά με την δούκισσα προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε πως την αποκαλούσαν «πριγκίπισσα» λόγω της «δύσκολης» και «απαιτητικής» συμπεριφοράς της στα γυρίσματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, ο καμεραμάν, είπε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έφερνε πάντα μαζί της μια μεγάλη συνοδεία ατόμων και είχε κάποιους αυστηρούς κανόνες – μεταξύ των οποίων και να μην υπάρξουν πλάνα από τα πόδια της. Μάλιστα, τα πόδια της Μέγκαν Μαρκλ έγιναν θέμα συζήτησης όταν έβγαλε τα παπούτσια της κατά την διάρκεια της βασιλικής περιοδείας στην Νέα Ζηλανδία το 2018, αποκαλύπτοντας μια ουλή μετά από επέμβαση για την αφαίρεση των κάλων. Και, σύμφωνα με τον καμεραμάν, η Μέγκαν Μαρκλ «μισεί τα πόδια της».

Η πρώην ηθοποιός του τηλεοπτικού δράματος «Suits», επέμεινε επίσης να υπάρχει ακριβή σαμπάνια στα γυρίσματα, ζητούσε να δίνει αυτή την πλήρη έγκριση για όλα τα πλάνα και συμπεριφερόταν σαν να ήταν «σούπερ σταρ». «Ήταν πολύ αγενής»εξηγεί ο καμεραμάν. «ήταν δύσκολη και απαιτητική».

Η Μέγκαν Μαρκλ ξυπόλητη σε εκδήλωση στην Νέα Ζηλανδία
Η Μέγκαν Μαρκλ ξυπόλητη σε εκδήλωση στην Νέα Ζηλανδία

Μάλιστα, η Daily Mail, έχει ανακαλύψει πολλές φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ από μια επαγγελματική φωτογράφηση για έναν ανενεργό πλέον ιστότοπο μόδας και ομορφιάς. Ο φωτογράφος lifestyle Τόμι Μέντες, που τράβηξε τις λήψεις το 2015, είπε ότι η δούκισσα του Σάσεξ ήταν «απαιτητική», εμφανιζόταν με συνοδεία 12 ατόμων και έδινε την εντύπωση γυναίκας σε «αποστολή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ιδιότροπη», νόμιζε πως ήταν μια ντίβα

Με τα λεγόμενα αυτά, φαίνεται πως συμφωνεί και ο καμεραμάν, που θέλει να παραμείνει ανώνυμος γιατί εξακολουθεί να εργάζεται στην βιομηχανία του κινηματογράφου, λέγοντας πως όταν εργάστηκε σε ένα διαφημιστικό με την Μέγκαν Μαρκλ στο Τορόντο του Καναδά, την περίοδο που έπαιζε στην σειρά Suits, είχε ήδη κερδίσει την φήμη πως ήταν δύσκολος χαρακτήρας.

Επέμβαση για την αφαίρεση κάλου είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ, που μισεί τα πόδια της
Επέμβαση για την αφαίρεση κάλου είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ, που μισεί τα πόδια της

«Μου έλεγε ο κόσμος ‘ετοιμάσου γιατί είναι ιδιότροπη’. Την αποκαλούσαν ‘η πριγκίπισσα’» τόνισε. «Όταν την είδα, την στιγμή που έφτασε, δεν ήξερα καν ποια ήταν αλλά φερόταν σαν να ήταν ντίβα. Ήταν η στάση της, ο τρόπος που μιλούσε στους ανθρώπους, οι κανόνες. Ήρθε φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ, κρύβοντας το πρόσωπό της και είχε το κεφάλι της κατεβασμένο καθώς προχωρούσε προς την αίθουσα του μακιγιάζ. Ήταν σαν να είχε καταφθάσει μια μεγάλη ντίβα και δεν ήθελε να την δουν οι άνθρωποι. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Όλοι σκέφτονταν ‘φέρεται σαν να είναι καμιά διάσημη ηθοποιός’. Αλλά ήταν σαν μια καρικατούρα κάποιου που υποδύεται την σούπερ σταρ».

Η Μέγκαν Μαρκλ έφερνε πάντα μια ολόκληρη ομάδα μαζί της και απαιτούσε να υπάρχει ακριβή σαμπάνια

Ο καμεραμάν είπε ότι η φωτογράφηση έγινε προτού γίνει γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι. Όπως είπε, είχε εμφανιστεί με την δική της ομάδα και μια μεγάλη λίστα αιτημάτων. «Άσκησε βέτο από την αρχή, ότι θα έπρεπε να εγκρίνει τα πάντα. Αλλά ήταν πολύ καλή στην δουλειά της. Μόλις έλεγες ‘πάμε’, ήξερε πώς να κάνει την δουλειά της. Αλλά μόλις έκλειναν οι κάμερες, δεν ήταν το πιο φιλικό άτομο. Υπήρχαν όλες αυτές οι απαιτήσεις – να υπάρχουν συγκεκριμένα είδη λουλουδιών, να μην υπάρξουν πλάνα της την ώρα που βάφεται, να υπάρχει μια συγκεκριμένη μάρκα σαμπάνιας στο γύρισμα. Έπρεπε να ζητήσεις άδεια για να τραβήξεις το οτιδήποτε. Είναι το αφεντικό. Ένιωθες σαν να περπατούσες ξυπόλητος επάνω σε κοχύλια. Είχε μια ομάδα μαζί της, τον μακιγιέρ της και τον εκδότη της, Ήταν μια κλίκα, κοιτούσαν τους άλλους ανθρώπους και γελούσαν μαζί τους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο συνεχιζόταν το γύρισμα, η στάση και η συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ δεν βελτιωνόταν. «Κανονικά, όταν προτείνεις πράγματα σε ένα γύρισμα, ο ηθοποιός δεν έρχεται σε αντίθεση μαζί σου. Συνήθως λένε ΄θα το δοκιμάσω’. Αλλά, εκείνη είχε τις δικές της ιδέες. Αλλά κάποια στιγμή… εσύ είσαι ηθοποιός και εγώ είμαι ο σκηνοθέτης, άσε με να κάνω την δουλειά μου». Όπως λέει κάποια στιγμή παρατήρησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ακουγόταν σαν να χρειαζόταν να πιει κάτι, οπότε της πρότεινε να πιει μια γουλιά νερό και να συνεχίσουν μετά την λήψη, αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν «ήθελε να ακούγεται σαν ρομπότ».

«Μισεί τα πόδια της»: Δεν έπρεπε να υπάρχουν καθόλου πλάνα από τα πόδια της

Ένας όμως από τους κανόνες και τους όρους της που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στην ομάδα του καμεραμάν, ήταν η απαίτησή της να μην υπάρχουν πλάνα από τα πόδια της. «Ένα από τα μέλη της ομάδας μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που υπάρχει, αλλά στο τέλος είχε ψυχολογικά τραύματα επειδή ήταν πολύ κακιά μαζί του» λέει. Και συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο συνάδερφός μου, μου είπε ότι σε ένα σημείο άρχισε να τραβά πλάνα από τα πόδια της, θέλοντας να έχει κάποιο συμπληρωματικό υλικό – δεν θυμάμαι εάν μου είχαν πει εκ τον προτέρων αν έπρεπε ή όχι – αλλά κατάλαβα πολύ καλά ότι μισεί τα πόδια της. Όταν λοιπόν τον έκανε αυτό, τον κοίταξαν σαν να του έλεγαν ‘τι στο διάολο κάνεις εκεί’ και του είπαν ‘τελείωσες για σήμερα’. Εγώ του απάντησα πως μάλλον είναι η τελευταία φορά που την βλέπουμε. Και μετά μάθαμε ότι άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι».

Η Μέγκαν Μαρκλ με μαύρο φόρεμα και μπεζ πέδιλα
Η Μέγκαν Μαρκλ απαιτούσε να μην υπάρχουν πλάνα από τα πόδια της

Και συνεχίζει: «Δεν νομίζω ότι αξίζει την προσοχή. Δεν με εντυπωσίασε και απλώς εκπλήσσομαι που γοήτευσε τον πρίγκιπα Χάρι. Εμένα μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πολύ ανασφαλές και κακομαθημένο άτομο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επαγγελματίας στην δουλειά της

Ένας άλλος φωτογράφος που συνεργάστηκε με την Μέγκαν Μαρκλ προτού γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, είπε ότι κι αυτός εντυπωσιάστηκε με το μέγεθος της συνοδείας της, αλλά είπε ότι ήταν πολύ «ευγενική». Ο Τόμι Μέντες, που τώρα είναι διευθύνων εταίρος στο δημοφιλές Bar Belly στο Μανχάταν, φωτογράφησε την Μέγκαν Μαρκλ για την πλέον ανενεργή ιστοσελίδα The Esthete το 2015.

«Ήταν σίγουρα ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα. Όταν πηγαίνει κάποιος σε μία φωτογράφηση, συνήθως έχει μαζί του δύο άτομα. Αλλά εκείνη είχε μαζί της 12 ανθρώπους. Ήταν λίγο ασυνήθιστο. Έλεγα πάντα: ‘αυτή η κοπέλα είναι σε αποστολή’ και υποθέτω ότι το πέτυχε αυτό που ήθελε. Δεν ήξερα καν ποια ήταν τότε. Ακόμη δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο, ήταν πολύ καλή στη δουλειά της. Είχε χάρισμα με την κάμερα και ήξερε τι έκανε».

Η Μέγκαν Μαρκλ με κοραλί φόρεμα
Σύμφωνα με έναν καμεραμάν, η Μέγκαν Μαρκλ ήταν πολύ απαιτητική στην δουλειά της και είχε πάντα μία συνοδεία 12 ατόμων

Δύστροπη και δικτατορική μερικοί από τους χαρακτηρισμούς υπαλλήλων του παλατιού

Η είδηση πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας δεν είναι καινούριος. Άτομα του παλατιού την έχουν αποκαλέσει «δύσκολη» και «δικτατορική» από τις πρώτες κιόλας ημέρες της στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, υπήρξαν φήμες πως έστελνε στο προσωπικό της email στις 5 το πρωί, με κάποιους βοηθούν να λένε ότι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέγεται επίσης ότι συχνά προσέβαλε το προσωπικό. Μάλιστα, στο βιβλίο του βασιλικού δημοσιογράφου Ρόμπερτ Τζόνσον αποκαλύπτεται πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει στο προσωπικό πριν από τον γάμο πως «αυτό που θέλει η Μέγκαν, θα το έχει» αναφερόμενος στην τιάρα που ήθελε να φορέσει, ενώ λέγεται ότι είχε ζητήσει να μπει αποσμητικό στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου παντρεύτηκε για να καλυφθεί η μυρωδιά της μούχλας.

Λέγεται επίσης ότι συχνά προσέβαλε το προσωπικό. Μάλιστα, στο βιβλίο του βασιλικού δημοσιογράφου Ρόμπερτ Τζόνσον αποκαλύπτεται πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει στο προσωπικό πριν από τον γάμο πως «αυτό που θέλει η Μέγκαν, θα το έχει» αναφερόμενος στην τιάρα που ήθελε να φορέσει, ενώ λέγεται ότι είχε ζητήσει να μπει αποσμητικό στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου παντρεύτηκε για να καλυφθεί η μυρωδιά της μούχλας.

Φωτογραφίες: AP, Getty Images

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ