Απίστευτη μεταμόρφωση – Εχασε 60 κιλά μέσα σε δύο χρόνια και έγινε personal trainer [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη μεταμόρφωση – Εχασε 60 κιλά μέσα σε δύο χρόνια και έγινε personal trainer [εικόνες]

Το πριν και το μετά της απώλειας βάρους
Η 31χρονη Νικόλ Καπερίλα έχασε σχεδόν 60 κιλά μέσα σε δύο χρόνια/Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα 120 κιλά κατάφερε να φτάσει στα 63 μέσα σε διάστημα δύο χρόνων. Πλέον νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της, έγινε personal trainer και έβγαλε από την ζωή της τους φίλους και συγγενείς της που της λένε πως ακόμη και τώρα «δεν είναι τέλεια».

Η 31χρονη Νικόλ Καπερίλα, από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ήταν πάντα υπέρβαρη από την παιδική της ηλικία. Η διατροφή της αποτελούνταν κυρίως από πίτσες, burgers και τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες, με αποτέλεσμα να φτάσει να ζυγίζει 120 κιλά. Πάλευε συναισθηματικά, ψυχολογικά και σωματικά ως αποτέλεσμα του βάρους της και τρομοκρατήθηκε όταν ανέβηκε στην ζυγαριά τον Ιανουάριο του 2017.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
H 31χρονη αποφάσισε να κάνει επέμβαση στο στομάχι όταν τρόμαξε με αυτό που έδειξε η ζυγαριά το 2017
H 31χρονη αποφάσισε να κάνει επέμβαση στο στομάχι όταν τρόμαξε με αυτό που έδειξε η ζυγαριά το 2017

Προκειμένου να χάσει βάρος, η Νικόλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους τον Ιούνιο του 2017, με γαστρεκτομή, μια εγχείρηση γνωστή για την αφαίρεση ενός μεγάλου τμήματος του στομάχου, περιορίζοντας τις ποσότητες που μπορεί να φάει κάποιος. Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες από την χειρουργική της επέμβαση, η Νικόλ άρχισε να αθλείται σηκώνοντας βάρη, κάνοντας γυμναστική και αλλάζοντας τις παλιές της διατροφικές συνήθειες. Άρχισε να τρώει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, όπως άπαχο κρέας κοτόπουλου και γαλοπούλας, ψάρι ενώ το πρόγραμμα διατροφής της συνίστατο από βρώμη για πρωινό, γλυκοπατάτες με λαχανικά για γεύμα και μια πηγή πρωτεΐνης, υδατάνθρακες και λαχανικά για βραδινό. Άρχισε επίσης να γυμνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδομάδα, εστιάζοντας σε ασκήσεις με βάρη.

Πώς έφτασε να ζυγίζει 120 κιλά

Μέχρι τον Ιούνιο του 2018, είχε καταφέρει να φτάσει στα 63 κιλά, έχοντας χάσει σχεδόν το μισό της βάρος. Όπως λέει: «Πάλευα με το βάρος μου από τότε που ήμουν παιδί αλλά βαρέθηκα πια. Κατά την διάρκεια της πρώτης μου εγκυμοσύνης πήρα πολλά κιλά και δεν μπορούσα να τα χάσω. Δοκίμασα κάθε δίαιτα και συμπλήρωμα που θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Δεν έκανα επίσης τις καλύτερες επιλογές φαγητών και δεν ήμουν συνεπής. Έτρωγα πολλά πράγματα όπως burgers και πίτσες που ήταν υψηλά σε υδατάνθρακες. Έφαγα πολλούς υδατάνθρακες στην ζωή μου. Είχα αφεθεί τελείως γιατί δεν έβαζα την υγεία μου πάνω από όλα. Οι βραδινές βάρδιες στην δουλειά, δεν βοηθούσαν καθόλου στο πρόγραμμα και δυσκολευόμουν να τρώω υγιεινά. Όταν τελικά έγινα νοικοκυρά, τα πράγματα χειροτέρεψαν γιατί δεν πρόσεχα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν είχα καθόλου ενέργεια και λαχάνιαζα με το παραμικρό. Δυσκολευόμουν με τα πάντα και ήμουν στα όρια για να χαρακτηριστώ διαβητική, ενώ ακόμη και η πίεσή μου είχε φτάσει στα ύψη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκτός όμως από την εγχείρηση, η Νικόλ άλλαξε το πρόγραμμα διατροφής της και άρχισε να γυμνάζεται 5-6 φορές την εβδομάδα
Εκτός όμως από την εγχείρηση, η Νικόλ άλλαξε το πρόγραμμα διατροφής της και άρχισε να γυμνάζεται 5-6 φορές την εβδομάδα

Συνεχίζοντας, αναφέρει: «Μία από τις πιο τρομακτικές μου στιγμές ήταν όταν ξύπνησα πανικόβλητη νιώθοντας πως δεν μπορούσα να αναπνεύσω γιατί σταμάτησε η αναπνοή μου την ώρα που κοιμόμουν. Τον Ιανουάριο του 2017 όμως, ήταν το σημείο μηδέν. Έβλεπα φωτογραφίες μου που είχαν τραβήξει οι φίλοι μου και απορούσα. Ανέβηκα στην ζυγαριά και απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τον εαυτό μου όταν είδα πως έγραφε 120 κιλά. Το ήξερα πως έπρεπε να κάνω κάποιες αλλαγές στις συνήθειές μου και αποφάσισα να κάνω επέμβαση απώλειας βάρους τον Ιούνιο του 2017».

Μέσα σε ένα χρόνο έχασε 60 κιλά - Μετά την εγχείρηση άλλαξε πρόγραμμα διατροφής και άθλησης

«Άλλαξα αμέσως την διατροφή μου και άρχισα μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, όπως η κατανάλωση άπαχου κρέατος , τα φασόλια και τα συμπληρώματα πρωτεΐνης. Έτρωγα βρώμη για πρωινό, γλυκοπατάτες και λαχανικά για μεσημεριανό και πρωτεϊνη και λαχανικά για βραδινό. Άρχισα επίσης, να τρώω πολλά φρούτα, κάτι που σπάνια έκανα πριν. Μόλις μου έδωσε το ok ο γιατρός, δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση, άρχισα να γυμνάζομαι κάνοντας βάρη. Μέχρι τον Ιούνιο του 2018, όλη η σκληρή δουλειά απέδωσε και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως έχασα σχεδόν 60 κιλά και τώρα ζυγίζω μόλις 63».

Πριν και μετά την δίαιτα
Και μπορεί πλέον η ίδια να καμαρώνει για το σώμα της, ωστόσο κάποιοι φίλοι της εξακολουθούν να της λένε πως δεν είναι τέλεια
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αρνητικά σχόλια των φίλων της

Παρόλο που η Νικόλ είχε όλη την υποστήριξη του συζύγου της, Τσάρλι, είχε κάποια θέματα με κάποιους από τους πιο κοντινούς της φίλους, που την γνώριζαν όλη της την ζωή ακόμη και προτού χάσει το βάρος. Όπως είπε: «Παρόλο που κανείς δεν έκανε κάποιο αρνητικό σχόλιο στο πρόσωπό μου, έλαβα ανεπιθύμητα σχόλια μετά την απώλεια βάρους από ορισμένους από τους πιο δικούς μου ανθρώπους. Μιλώ για φίλους που είχα μια ζωή. Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικοί. Ασκούσαν κριτική σε ότι κι αν έκανα και με στενοχωρούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τα αστεία τους με πλήγωναν. Έκριναν ή έκαναν αστεία για ότι κι αν φορούσα και μου έλεγαν πως δεν είμαι τέλεια. Ήταν πολύ αρνητικοί. Μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω πως ζήλευαν. Και με την βοήθεια κάποιων φίλων και του συζύγου μου, κατάλαβα ότι δεν ήθελα τέτοιους ανθρώπους στην ζωή μου. Ο άνδρας μου είναι απίστευτος και έχω κάνει πλέον πολλούς νέους φίλους που με στηρίζουν».

Γυναίκα κάνει γυμναστική
Πλέον η Νικόλ είναι personal trainer και θέλει να βοηθήσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της

Τι λέει σε όσους διστάζουν να κάνουν δίαιτα

Η Νικόλ πλέον νιώθει πολύ περήφανη για τα επιτεύγματά της και το ταξίδι της αυτό την βοήθησε να καταλάβει πως θα μπορούσε να γίνει και η ίδια personal trainer. «Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου τόσο για την απώλεια βάρους όσο και για την εσωτερική μου μεταμόρφωση. Είμαι πιο θετική, ενδυναμώνω κι άλλους, βάζω στόχους και τους πετυχαίνω».

Έτσι είναι σήμερα η Νικόλ Καπερίλα. Η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο
Έτσι είναι σήμερα η Νικόλ Καπερίλα. Η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την συμβουλή της σε όσους θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους όπως εκείνη, λέει: «Αν θέλετε να χάσετε βάρος, η συμβουλή μου είναι να ξεκινήσετε σήμερα. Μην περιμένετε να έρθει καν η Δευτέρα. Κάντε το τώρα, και κάντε το μόνο για εσάς. Είχα ελάχιστη αυτοπεποίθηση. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα φανταζόμουν πού θα βρισκόμουν σήμερα. Άλλαξα άρδην την ζωή μου και έγινα ακόμη και personal trainer επειδή θέλω να βοηθήσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο. Είναι δυνατόν και μαντέψτε… σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα όταν είσαι υγιής».

Φωτογραφίες: Instagram/ nicolelosing

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ