Ενα μπαρμπέρικο για τους σύγχρονους τζέντλεμεν στο Π. Φάληρο -Για grooming όπως παλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα μπαρμπέρικο για τους σύγχρονους τζέντλεμεν στο Π. Φάληρο -Για grooming όπως παλιά [εικόνες]

Μπαρμπέρικο στο Παλαιό Φάληρο
Brit στο Παλαιό Φάληρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η hipster κουλτούρα έφερε το αντρικό μούσι στο προσκήνιο και μαζί τους αναγεννήθηκαν τα μπαρμπέρικα στους δρόμους των πόλεων.

Χρόνια μετά το αντρικό grooming δεν αποτελεί τάση, αλλά συνήθεια και ανάγκη, με κάθε άνδρα να απολαμβάνει μια αυθεντική εμπειρία περιποίησης. Ανάμεσα στα τόσα μπαμπέρικα ή barber shops (όπως τα λένε), υπάρχουν ορισμένα που ξεχωρίζουν με την αισθητική αλλά και τις υπηρεσίες τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Brit: Ενα μπαρμπέρικο

Ενα τέτοιο μπαρμπέρικο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Αμφιτρίτης 13. Το Brit άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2018, όταν ο Νίκος Κορδάμπαλος αποφάσισε να δημιουργήσει έναν χώρο που απευθύνεται σε κάθε άνδρα που γνωρίζει ότι το στιλ αποτελεί τρόπο ζωής.

Ξύρισμα με φαλτσέτα
Ξύρισμα με φαλτσέτα

Με αγγλικό vibe, συνδυάζει περιποιήσεις από τα παλιά όπως ξύρισμα με φαλτσέτα και περιποίηση γενειάδας μέχρι υπηρεσίες όπως κάλυψη λευκών αλλά και αγωγή ενδυνάμωσης τριχωτού.

Αντρας με πετσέτες σε μπαρμπέρικο
Περιποίηση που χρειάζεται ένας άντρας του σήμερα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά σε έναν χώρο που ο κάθε άνδρας αισθάνεται άνετα. Αλλωστε, μόλις μπείτε στο Brit θα νιώσετε οικία, καθώς το πράσινο χρώμα που κυριαρχεί και το ξύλο προσφέρουν μια ζεστασιά. Η καρέκλα αναπαυτική και ο καθρέπτης απέναντι έτοιμος να σας παρουσιάσει το νέο σας εαυτό.

Χώρος μπαρμπέρικου
Ενας χώρος αποκλειστικά για άντρες

Λένε ότι το κούρεμα ή το ξύρισμα δεν απλά μια μορφή περιποίησης ή απόλαυση, αλλά κάνουν κάθε άνδρα μέλος μιας «λέσχης ανδρών». «Το ανδρικό club, όπως παλιά», υποστηρίζει το Brit.

Καρέκλα σε μπαρμπέρικο
Brit
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ