Αφαντη η Νάγια Ριβέρα, η πρωταγωνίστρια του Glee -Φόβοι πως δεν είναι στη ζωή - iefimerida.gr

Αφαντη η Νάγια Ριβέρα, η πρωταγωνίστρια του Glee -Φόβοι πως δεν είναι στη ζωή

Η Νάγια Ριβέρα, πρωταγωνίστρια στη σειρά Glee αγνοείται
Η Νάγια Ριβέρα, πρωταγωνίστρια στη σειρά Glee αγνοείται / Φωτογραφία: AP Photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες για την πρώην πρωταγωνίστρια του Glee Νάγια Ριβέρα, για την οποία εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκε, ενώ είχε βγει βαρκάδα σε μια λίμνη στο βόρειο τμήμα του Λος Άντζελες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την τσιρλίντερ Σαντάνα Λόπες στη γνωστή τηλεοπτική σειρά έως το 2015, αγνοείται από την Τετάρτη, αφότου ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου μαζί με τον 4χρονο γιο της, έγινε γνωστό από αξιωματικούς του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα.

Βρέθηκε το 4χρονο αγοράκι της ηθοποιού

Το αγοράκι εντοπίστηκε αργότερα μόνο του στη βάρκα και είπε στις αρχές ότι μαζί με τη μητέρα του πήγαν για κολύμπι, ωστόσο εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ. «Πρόκειται ενδεχομένως για μια υπόθεση πνιγμού», δήλωσε ο αρχηγός Έρικ Μπάσοου σε δημοσιογράφους χθες.

Θεωρείται νεκρή η πρωταγωνίστρια του Glee

«Αλλάζουμε τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης σε επιχείρηση ανάσυρσης», εξήγησε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τύπου του γραφείου του σερίφης της κομητείας Βεντούρα Κρις Ντάιερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εικάζουμε ότι συνέβη ένα δυστύχημα και ότι εκείνη πνίγηκε στη λίμνη», συμπλήρωσε. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα έκανε γνωστό ότι περισσότεροι από 80 άνθρωποι συμμετέχουν στις έρευνες, με τη συνδρομή δυτών, ελικοπτέρων και βαρκών.

«Οι καρδιές και οι προσευχές μας βρίσκονται με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας Ριβέρα», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter το γραφείο του σερίφη.

Οι περιπέτειες της Νάγια Ριβέρα με τη δικαιοσύνη

Πριν τρία χρόνια η Νάγια Ριβέρα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ για υπόθεση ξυλοδαρμού του συζύγου της, για την οποία και συνελήφθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ηθοποιός συνελήφθη από αστυνομικούς της κομητείας Kanawha, της δυτικής Βιρτζίνια, καθώς χτύπησε τον 34χρονο σύζυγό της Ράιαν Ντόρσεϊ, στο κεφάλι και τα χείλη.

Συμπρωταγωνιστές της Ριβέρα στο Glee είπαν ότι προσεύχονται για εκείνη. «Έχουμε ανάγκη τις προσευχές όλων για να επιστρέψει κοντά μας η Νάγια», γράφει η ηθοποιός Χέδερ Μόρις, σε μήνυμά της στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάγια Ριβέρα glee τηλεόραση πνιγμός ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ