Νατάσα Θεοδωρίδου - Παντελής Καναράκης: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 20 χρόνια πριν και θα πάθετε πλάκα! - iefimerida.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου - Παντελής Καναράκης: Δείτε τους να ποζάρουν μαζί 20 χρόνια πριν και θα πάθετε πλάκα!

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους αγνώριστους πριν από 20 χρόνια!
Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης την πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα και ο καλός της φίλος Παντελής Καναράκης εμφανίστηκε μαζί της.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την συνύπαρξη στη σκηνή ο Παντελής Καναράκης έκανε ένα throwback που όχι μόνο ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά τους άφησε και άφωνους. Όπως αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός, η φιλία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε 20 χρόνια πριν όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του τότε και μια του σήμερα και έγραψε: «Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατάσα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωή είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ».

Ο Παντελής Καναράκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου συχνά δημοσιεύουν χιουμοριστικά βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που συνεργάζονται στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε πώς ήταν ο Παντελής Καναράκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου 20 χρόνια και θα πάθετε πλάκα:

Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ