Αλεξάνδρα Παχαλίδου: Από τη Σουηδία στην Ελλάδα για να βαφτίσει την 11χρονη κόρη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλεξάνδρα Παχαλίδου: Από τη Σουηδία στην Ελλάδα για να βαφτίσει την 11χρονη κόρη της [βίντεο]

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εθεάθη η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μαζί με την 11χρονη κόρη της, Μελίνα.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής, «Καλοκαίρι #not», στην οποία η δημοσιογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε, ότι πρόκειται να βαφτίσει την κόρη της τις ερχόμενες ημέρες στην Ελλάδα και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθε εδώ από τη Σουηδία. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια αυτή ήταν μία απόφαση της κόρης της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η κόρη της πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι καλά τα ελληνικά της, γιατί ο μπαμπάς της είναι Σουηδός. Στο σπίτι μιλάνε μόνο σουηδικά και ελληνικά μιλάει μόνο μαζί μου… Λίγο πριν πάει πανεπιστήμιο είπαμε να το βαφτίσουμε το παιδάκι….». Τόνισε, επίσης, ότι ένας από τους σταθμούς της στην Ελλάδα θα είναι η Ύδρα ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια η Μελίνα αποφάσισε να βαπτιστεί χριστιανή. «Κάτι που ήταν δική της απόφαση. Αν και μόλις 11 χρονών πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη καθώς ο πατέρας της είναι Σουηδός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο στο οποίο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλά για τη βάφτιση της κόρης της

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα του Open Beyond για τη βάφτιση της 11χρονης κόρης της, Μελίνας, που πρόκειται να γίνει σύντονα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξάνδρα Πασχαλίδου κόρη βάφτιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ