Παντρεύτηκε η Αννη Πανταζή -Με ένα νυφικό με βαθύ σκίσιμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε η Αννη Πανταζή -Με ένα νυφικό με βαθύ σκίσιμο [εικόνες]

Γάμος Αννυς Πανταζή
Λαμπερός γάμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εκλεκτό της καρδιάς της με παπά και με κουμπάρο παντρεύτηκε η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Άννη Πανταζή ενώ παράλληλα βάφτισαν και την κόρη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ολυμπιονίκης που είχε παντρευτεί με τον πρώην μπασκετμπολίτσα Χριστόφορο Χούμα με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017, επισφράγισαν τον έρωτά τους και με θρησκευτικό γάμο που τελέστηκε χθες στο Κορωπί. Νονά της μόλις 9 μηνών κόρης τους ήταν η αδερφή της Άννης Πανταζή, η εγκυμονούσα Κλέλια Πανταζή.

Η νύφη Άννη Πανταζή ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο της
Η νύφη Άννη Πανταζή ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό γάμο της

Έρωτας με την πρώτη ματιά και πρόταση γάμου έκπληξη

Η ολυμπιονίκης είχε περιγράψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, την γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και την ρομαντική πρόταση γάμου που της είχε κάνει στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία στην Πάτμο, μπροστά σε φίλους.

Και η μπέμπα ετοιμάζεται κι αυτή για την βάφτισή της
Και η μπέμπα ετοιμάζεται κι αυτή για την βάφτισή της
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είχε δηλώσει: «Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου» περιγράφει ενώ για την πρόταση γάμου, είχε πει: «Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας».

Όσο για τον θρησκευτικό της γάμο, η Άννη Πανταζή ανάρτησε πολλά instastories τόσο από την ετοιμασία τη δική της αλλά και της κόρης της, αλλά και από την ώρα που πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κομψό νυφικό και η εντυπωσιακή άφιξη στην εκκλησία

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή με ένα νυφικό με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι και ανοιχτή πλάτη μέχρι λίγο πάνω από την μέση, ενώ τα μαλλιά της τα είχε μαζεμένα σε έναν απλό κότσο σινιόν. Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς στα Instastories της, μόλις η νύφη έφτασε στην εκκλησία, τα παρανυφάκια κρατώντας στολισμένα στεφάνια με ροζ άνθη, σήκωσαν τα χέρια τους – και τα στεφάνια – για να περάσει η ολυμπιονίκης της ρυθμικής.

Ένα άλλο αστείο στιγμιότυπο που ανέβασε στον λογαριασμό της ήταν η στιγμή που το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία και οι φίλοι τους, τους υποδέχτηκαν με το καθιερωμένο ρύζι. Μόνο που κάποιοι αντί να πετάξουν λίγο ρύζι, τους έριξαν ολόκληρες σακούλες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παρών στο γάμο της Άννης Πανταζή και του Κωνσταντίνου Χούμα έδωσαν πολλοί φίλοι τους, μεταξύ των οποίων η επίσης ολυμπιονίκης της ρυθμικής και συναθλήτριά της Χαρά Καρυάμη, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και το εντυπωσιακό νυφικό με το μεγάλο σκίσιμο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο παραπάνω ρύζι έριξαν στο ζευγάρι κάποιοι φίλοι τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ