Παντρεύτηκε ο εγγονός της Γκρέις Κέλι: Με βασιλικό νυφικό, που χρειάστηκαν 300 ώρες να φτιαχτεί, η νύφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε ο εγγονός της Γκρέις Κέλι: Με βασιλικό νυφικό, που χρειάστηκαν 300 ώρες να φτιαχτεί, η νύφη [εικόνες]

Παντρεύτηκε στο Μονακό, ο εγγονός της Γκρέις Κέλι
Παντρεύτηκε στο Μονακό, ο εγγονός της Γκρέις Κέλι / Φωτογραφία: Rosa Clara / Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο εγγονός της Γκρέις Κέλι, Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος παντρεύτηκε χθες Σάββατο 27 Ιουλίου, την αγαπημένη του από το κολέγιο Μαρί Σεβαλιέ στο Μονακό, ενώπιον της περήφανης μητέρας του πριγκίπισσας Στεφανί και των καλεσμένων τους.

Ο γιος της Στεφανί του Μονακό, παντρεύτηκε δυο φορές μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε ο θρησκευτικός. Στον πολιτικό, η νύφη φορούσε μια απλή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, ενώ είχε αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της πιάνοντας μερικά με ένα όμορφο κλιπ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του Μονακό, Τζορτζ Μάρσαν, ενώ στη συνέχεια έγινε μια ανεπίσημη δεξίωση στον παλάτι του πρίγκιπα. Η σχεδιάστρια της Μαρί, Ρόζα Κλάρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του ευτυχισμένου ζευγαριού στο Instagram. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγο καιρό, η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα και εγγονή της Γκρέις Κέλι, Σαρλότ Κασιράγκι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ντιμίτρι Ράσαμ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στο πολιτικό του γάμο

Η δεύτερη και πιο εντυπωσιακή τελετή του Λουί Ντουκρούε, πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μονακό, εκεί όπου οι παππούδες του γαμπρού, η Γκρέις Κέλι δηλαδή και ο πρίγκιπας Ρενιέ ΙΙ, παντρεύτηκαν το 1956.

Ονειρικό το νυφικό - Χρειάστηκαν 300 ώρες για τα κεντήματά του

Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε με μια καμπριολέ Ρόλς Ρόις, η οποία ήταν διακοσμημένη με ροζ και άσπρα λουλούδια. Η Μαρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα της άφιξής της στον ναό, ενώ τα μαλλιά της κάλυπτε ένα άσπρο πέπλο. Επίσης, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η μητέρα του γαμπρού, Στεφανί του Μονακό, ήταν κι αυτή συγκινημένη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συγκινημένη η νύφη

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν βλέπουμε το μακρύ νυφικό της Μαρί Σεβαλιέ, ενώ οι παράνυφες της φορούσαν φορέματα σε απόχρωση του ροζ.

Η οικογενειακή φωτογραφία μετά το τέλος του θρησκευτικού γάμου

Το ρομαντικό νυφικό είναι δημιουργία του Atelier Boisanger και της Pauline Ducruet, ενώ σύμφωνα με τους σχεδιαστές, χρειάστηκαν 300 ώρες για να δημιουργηθούν τα ντελικάτα κεντήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το σχέδιο του εντυπωσιακού νυφικού

Οι δυο τους έδειχναν πανευτυχείς την ώρα που περπατούσαν μέσα στην εκκλησία και οι καλεσμένοι τους έρεναν με λουλούδια.

Το ζευγάρι λέγεται ότι γνωρίστηκε το 2011 και αρραβωνιάστηκε το 2018. Ο Λουί, που είναι εγγονός του πρίγκιπα Ρενιέ ΙΙΙ του Μονακό και της Αμερικανίδας ηθοποιού Γκρέις Κέλι, μοιράστηκε τον Φεβρουάριο το ευχάριστο νέο του αρραβώνα τους μέσω Instagram. Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε με τους δυο τους στην παραλία, βλέπουμε τον Λούι να έχει γονατίσει μπροστά στην αγαπημένη του, γράφοντας: «Να σας συστήσω στη μέλλουσα κυρία Ντουκρουέ. Είπε το ναι και πλέον είμαστε αρραβωνιασμένοι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ