Απίστευτο παρασκήνιο με τη Μέγκαν Μαρκλ: Βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση, ο πραγματικός λόγος που έφυγαν από το παλάτι - iefimerida.gr

Απίστευτο παρασκήνιο με τη Μέγκαν Μαρκλ: Βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση, ο πραγματικός λόγος που έφυγαν από το παλάτι

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μέγκαν baby Αρτσι
Τι συμβαίνει με την Μέγκαν Μαρκλ; /Φωτογραφία: αΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή ανακωχή λόγω Άρτσι, αλλά τα πράγματα με τη Μέγκαν Μαρκλ και το παλάτι φαίνεται ότι είναι σοβαρά.

Οπως αποκαλύπτεται, ο διαχωρισμός των Κέιμπριτζ (πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον) από τους Σάσεξ (πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ), δεν έγινε απλά λόγω του καυγά μεταξύ των δύο αδελφών και των δύο συννυφάδων, αλλά οι λόγοι είναι πιο βαθείς και ουσιαστικοί για το παλάτι. Και έχουν να κάνουν με το ανυπότακτο πνεύμα τη Μέγκαν Μαρκλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελισάβετ σε Μέγκαν: Να σέβεσαι την ιεραρχία

Σύμφωνα με τη Daily Mail αξιωματούχοι του παλατιού έχουν ήδη προειδοποιήσει την δούκισσα του Σάσεξ ότι θα πρέπει να σεβαστεί την ιεραρχεία της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει ότι το παλάτι έχει βάλει άνθρωπό του στο πλευρό τους για να έχει το ζευγάρι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του 24 ώρες το 24ωρο και ειδικά την Μέγκαν Μαρκλ που δεν τηρεί κανέναν κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου και επιπλέον δημιουργεί και προβλήματα μιλώντας έντονα και απότομα στους υπαλλήλους του παλατιού.

Εικάζεται ότι οι παρασκηνιακές αλλαγές που γίνονται έχουν σκοπό να βάλουν σε τάξη τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, να ευθυγραμμιστούν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μην καπελώνουν τους υπολοίπους που βρίσκονται πιο ψηλά στην ιεραρχία.

Γουίλιαμ, Μϊντλετον, Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι τα Χρστούγεννα του 2018

Καπελώνουν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Είπε χαρακτηριστικά η βιογράφος μιλώντας στη Mail: «Η πρόθεση είναι να διασφαλιστεί ότι οι κινήσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είναι συντονισμένες με της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας και να μην μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν την… ανεξάρτητη πολιτεία του Φρόγκμορ. Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι ένας οργανισμός με κάθετη και σαφή ιεραρχεία: Είναι η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος, οι Κέιμπριτζ και οι Σάσεξ. Με αυτή τη σειρά. Καθώς είναι ο τέταρτος οίκος, θα πρέπει να σέβονται τους αποπάνω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μέγκαν έκανε τα δικά της, το παλάτι θα την βάλει σε σειρά

Το προηγούμενο διάστημα παρατηρήθηκε ότι οι εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι συγκρούονταν με των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Καρόλου, κάτι το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συμβαίνει.

Και ήδη, όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά, με την απόφαση να μετακινηθεί το γραφείο των Σάσεξ από το παλάτι του Κένσιγκτον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αυτό έγινε όχι τόσο για να διαχωριστούν ο Κέιμπριτζ με τους Σάσεξ αλλά για να υπάρχει ένας αυστηρότερος έλεγχος στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ

Γιατί έφυγαν από το παλάτι του Κένσιγκτον τα γραφεία Μέγκαν και Χάρι

Η βασιλική βιογράφος ισχυρίζεται ότι η απόφαση αυτή ελήφθη πριν το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι ένα χρόνο πριν και με αφορμή τα δελτία τύπου του παλατιού του Κένσιγκτον για τον πατέρα της ηθοποιού, κινήσεις και ύφος σε πλήρη αντίθεση με το πώς χειρίζεται το παλάτι τέτοιες καταστάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα θεωρείται ότι το πρόγραμμα των Σάσεξ θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του παλατιού, με την νέα διευθύντρια επικοινωνίας του ζευγαριού Σάρα Λάθαμ να τελεί υπό την επιτήρησή του γραμματέα επικοινωνίας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Μέγκαν Μαρκλ εξάλλου έχασε πολλούς από τους βοηθούς της τους περασμένους μήνες, μιας και παραιτήθηκαν, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ελισάβετ.

«Η ζωή της Μέγκαν θα μπορούσε να γίνει όλο και δυσκολότερη...»

Η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται ότι είναι σκληρή και αποφασισμένη να κάνει τα πράγματα με το δικό της τρόπο, αλλά και σε πλήρη αντίθεση με το πώς λειτουργεί το παλάτι. Η 37χρονη πρόσφατα είχε επικριθεί σφοδρά για το baby shower των 350.000 λιρών που είχε κάνει στη Νέα Υόρκη και το οποίο είχε προκαλέσει σάλο.

Κάνοντας συγκρίσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μια άλλη βασιλική πηγή είπε: «Η ζωή της Δούκισσας του Σάσεξ θα μπορούσε να γίνει όλο και δυσκολότερη αν δεν συμμορφωθεί. Ο Χάρι θα έπρεπε ήδη να το έχει καταλάβει».

Ελισάβετ, Κάρολος, Κέιτ Μίνλετον, Χάρι, Γούιλιαμ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μπάγκιγχαμ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και με το βασιλικό μωρό έκανε το δικό της η Μέγκαν

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έγιναν γονείς πριν από περίπου 10 ημέρες, την προηγούμενη Δευτέρα, καλωσορίζοντας στον κόσμο τον γιο τους Αρτσι. Αλλά και πάλι έκαναν την όλη διαδικασία με τον τρόπο που εκείνοι ήθελαν και όχι όπως συνηθίζεται στο παλάτι και επιβάλλει το πρωτόκολλο.

Οι Σάσεξ περίμεναν δύο ημέρες πριν παρουσιάσουν το νέο βασιλικό μωρό, ωστόσο εκεί που προκλήθηκε σύγχυση ήταν με τη γέννηση του μικρού. Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε στις 13:49 το μεσημέρι ότι ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται σε διαδικασία τοκετού αλλά 50 λεπτά αργότερα οι Σάσεξ, μέσω Instagram, ανακοίνωσαν ότι καλωσόρισαν στον κόσμο ένα αγοράκι το οποίο γεννήθηκε στις 05:26 τα ξημερώματα.

Η αναντιστοιχία μεταξύ των χρονοδιαγραμμάτων και των ανακοινώσεων του παλατιού του Μπάκιγχαμ και των Σάσεξ πυροδότησε τις εικασίες ότι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι δεν ακολουθούν τη γραμμή που πρέπει. Η βασιλική βιογράφος προειδοποίησε ότι «ο μηχανισμός του παλατιού είναι μια δύναμη που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από το ζευγάρι».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο της Ευγενίας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ