Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά [εικόνα] - iefimerida.gr

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά [εικόνα]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την Βασιλική Μιλλούση
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την Βασιλική Μιλλούση / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ. Το γεγονός, αυτό θα «σφραγίσει» τη μακροχρόνια σχέση που έχει το ζευγάρι, που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν. Αυτή τη χαρμόσυνη είδηση την ανακοίνωσε η Βασιλική Μιλλούση το απόγευμα της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Η ανακοίνωσή τους για τον ερχομό του παιδιού τους

Στη φωτογραφία που ανέβασε η μέλλουσα μητέρα, ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλίτσα της να είναι αρκετά φουσκωμένη και τον Λευτέρη Πετρούνια να τη φιλά τρυφερά. Την εικόνα συνοδεύει μία λεζάντα, η οποία γράφει: Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ