Νέα αμήχανη στιγμή: Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει στον Χάρι και εκείνος την... γράφει [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα αμήχανη στιγμή: Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει στον Χάρι και εκείνος την... γράφει [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παρακολουθούν τον αγώνα μπέιζμπολ  μεταξύ των Boston Red Sox και των New York Yankees
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παρακολουθούν τον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των Boston Red Sox και των New York Yankees / Φωτογραφία: AP/Tim Ireland
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κοπάσει ο θόρυβος που ξέσπασε μετά το βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να μιλά απότομα στην Μέγκαν Μαρκλ, και τώρα οι «αετομάτηδες» θαυμαστές τους, παρατήρησαν μία ακόμα αμήχανη στιγμή μεταξύ του βασιλικού ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο από την επίσκεψή τους στο Queen Elizabeth Olympic Park, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μπέιζμπολ, μεταξύ των Boston Red Sox και των New York Yankees, φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι... γράφει ελαφρώς τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο με τον πρίγκιπα Χάρι να αγνοεί την Μέγκαν Μαρκλ

Στο βίντεο βλέπουμε, πως καθώς οι δυο τους παρακολουθούσαν το παιχνίδι, ο Χάρι στρέφεται σε έναν φίλο του και πιάνουν τη συζήτηση, πάνω που η Μέγκαν είχε ξεκινήσει να του μιλά. Αμέσως μετά, η αμήχανη Μέγκαν Μαρκλ που απέτυχε να ανοίξει συζήτηση με τον πρίγκιπα Χάρι, χαμογέλασε και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα σιωπηλή.

Οπως ήταν φυσικό, το απόσπασμα έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, με το twitter να παίρνει «φωτιά». «Είναι η ιδέα μου ή ο Χάρι την αγνοεί;» έγραψε ένας, με κάποιον άλλο να σχολιάζει: «Το κάνει αυτό πολύ».

«Η έκφραση του προσώπου της όταν γυρίζει το κεφάλι της, αφού την έχει αγνοήσει ο Χάρι, είναι ανεκτίμητη», τονίζει ένας άλλος χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος το πάει πιο... μακριά προτείνοντας να φτιαχτεί ένα βίντεο με όλες τις φορές που η Μέγκαν Μαρκλ έχει αγνοηθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι φέρνει σε αμηχανία την Μέγκαν Μαρκλ

Μία από αυτές, η οποία συζητήθηκε πολύ, ήταν η στιγμή που η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, στα πλαίσια των εορτασμών για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Τότε, έπειτα από έναν σύντομο διάλογο που είχε το ζευγάρι, ο πρίγκιπας Χάρι έριξε ένα αυστηρό βλέμμα στη Μέγκαν Μαρκλ και με αρκετά επιτακτικό ύφος, της είχε πει «Γύρνα μπροστά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ