Πριγκίπισσα της Ιορδανίας παντρεύεται κοινό θνητό -Εναν Βρετανό δημοσιογράφο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πριγκίπισσα της Ιορδανίας παντρεύεται κοινό θνητό -Εναν Βρετανό δημοσιογράφο [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας με κιμονό
Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν κοινό θνητό επέλεξε να αρραβωνιαστεί η ετεροθαλής αδερφή της πριγκίπισσας Χάγια Μπιντ Αλ Χουσεΐν της Ιορδανίας, και συγκεκριμένα έναν δημοσιογράφο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 33χρονη πριγκίπισσα Ράγια Μπιντ Αλ Χουσεϊν, πρόκειται να παντρευτεί τον 25χρονο Βρετανό δημοσιογράφο Νεντ Ντόνοβαν, εγγονό του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ. Η νεαρή πριγκίπισσα αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Καλιφόρνια, όπου τελειώνει το διδακτορικό της στο UCLA, ενώ ο πρώην δημοσιογράφος των Times, έχει έδρα του το Δελχί, όπου καλύπτει τις τοπικές ειδήσεις και θα μετακομίσει στην Ιορδανία τον Δεκέμβριο.

Η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας με τον πρίγκιπα Φεϊσάλ σε επίσκεψη στην Νότια Κορέα
Η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας με τον πρίγκιπα Φεϊσάλ σε επίσκεψη στην Νότια Κορέα

Η ανακοίνωση του Παλατιού για τον αρραβώνα

Την ανακοίνωση του αρραβώνα έκανε το πρακτορείο ειδήσεων Jordan Petra, με τον δημοσιογράφο να μοιράζεται την είδηση στο Twitter, γράφοντας: Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να μοιραστώ κάποια απίστευτα νέα μαζί σας» προσθέτοντας την ανακοίνωση του παλατιού: «Το Βασιλικό Δικαστήριο με χατά ανακοινώνει τον αρραβώνα της Αυτού Υψηλότητας πριγκίπισσας Ράγια μπιντ Αλ Χουσεϊν με τον κύριο Φάρις Νεντ Ντόνοβαν, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Το Βασιλικό Χασεμιτικό Δικαστήριο θέλει να εκφράσει τα θερμά΄του συγχαρητήρια στην Αυτού υψηλότητα πρίγκιπισσα Ράγια και στον κο Ντόναβαν. Η πριγκίπισσα Ράγια, γεννημένη στο Αμάν το 1986 είναι η κόρη της Αυτού Μεγαλειότητας αποθανόντα βασιλιά Χουσεϊν Μπιν Ταλάλ και της βασίλισσας Νουρ. Είναι κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος ιαπωνικών σπουδών από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στην Σκωτία, κάτοχος πτυχίου ιαπωνικής λογοτεχνίας από το πανεπιστήμιο της Κολούμπια στην Νέα Υόρκη και υποψήφια διδάκτωρ στην σύγχρονη ιαπωνική λογοτεχνία στο UCLA».

Ο νεαρός δημοσιογράφος Νεντ Ντόνοβαν
Ο νεαρός δημοσιογράφος Νεντ Ντόνοβαν
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου, δείχνει ότι έχει συνεργαστεί με την Mail, το Buzzfeed και το Spectator, καθώς επίσης και στο τωρινό πρόγραμμα του BBC. Μάλιστα, διαφημίζεται πως είναι διαθέσιμος για αποστολές στην Ινδία, ενώ προσθέτει ότι σύντομα θα μετακομίσει στην Ιορδανία.

Εν τω μεταξύ, η Ράγια είναι η μικρότερη κόρη του αποθανόντα βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας και της βασίλισσας Νουρ, ενώ τα ετεροθαλή αδέρφια της είναι ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας και η πριγκίπισσα Χάγια.

Η πριγκίπισσα Ράγια
Ο αρραβώνας της πριγκίπισσας Ράγια έγινε στις 26 Οκτωβρίου και σύντομα ο γαμπρός θα μετακομίσει στην Ιορδανία

Η περίεργη ιστορία της ετεροθαλούς αδερφής της, πριγκίπισσας Χάγια

Η ιστορία της πριγκίπισσας Χάγια, που είναι παντρεμένη με τον Σεϊχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, έχει καλυφθεί εκτενώς το τελευταίο διάστημα από τα βρετανικά μέσα, καθώς έχει εγκαταλείψει την συζυγική εστία και έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, προκαλώντας μάλιστα διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βρετανίας και Ιορδανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες λένε ότι εγκατέλειψε τον σύζυγό της μόλις έμαθε για να βασανιστήρια που έκανε στην κόρη του, πριγκίπισσα Λατίφα, με την 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια να λέει πως κρύβεται στο Λονδίνο με τα δυο της παιδιά «από φόβο για την ζωή της». Σύμφωνα με τους Times πάντως, η πριγκίπισσα είχε φύγει από το Ντουμπάι μετά την ανησυχία της για την ζωή της, επειδή ο σύζυγός της πίστευε πως «είχε έρθει πολύ κοντά» με έναν Βρετανό σωματοφύλακά της.

Φωτογραφίες: Getty Images, Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ