Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια έχασε 23 κιλά για να κάνει λαμπερό γάμο στα Κύθηρα -Και τον έκανε, δείτε την αλλαγή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια έχασε 23 κιλά για να κάνει λαμπερό γάμο στα Κύθηρα -Και τον έκανε, δείτε την αλλαγή [εικόνες]

Η λαμπερή νύφη κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα
Η λαμπερή νύφη κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα- Έχασε 23 κιλά/Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύναμη της θέλησης κάνει θαύματα. Μια Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας που είχε πάρει 23 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κατάφερε να επιστρέψει στο βάρος της, μετά από δίαιτα για τον λαμπερό γάμο της στα Κύθηρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Θεσσαλία Κουζούκα (ή αλλιώς Θέσυ Κουζούκας), που είναι ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας Sabo Skirt με έδρα το Κουίνσλαντ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μπατσινίλα στα Κύθηρα. Φορώντας ένα ιδιαίτερο νυφικό του οίκου Leah Da Gloria, η 29χρονη δεν έκρυψε την χαρά της με την εκπληκτική μεταμόρφωση του σώματός της, μετά από μήνες δίαιτας και γυμναστικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας με τον σύζυγό της
Η Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας με τον σύζυγό της

Η σχεδιάστρια μόδας είχε μοιραστεί το ταξίδι της αυτό με τους 148.000 οπαδούς της στο Instagram τους τελευταίους 7 μήνες, αλλά οι φωτογραφίες από τον γάμο της τονίζουν την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της. «Λοιπόν, παιδιά, τα κατάφερα! Παντρεύομαι και είμαι τόσο χαρούμενη που έπιασα τον στόχο μου των 53 κιλών» έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Έχασε 23 κιλά από τον περασμένο Αύγουστο

«Έχω χάσει 13 κιλά χρησιμοποιώντας την μέθοδο fitazfk και συνολικά 23 κιλά από τον περασμένο Αύγουστο που γέννησα την κόρη μου, Ζάνι. Είμαι τόσο περήφανη για τις προσπάθειες που κατέβαλα, τις προκλήσεις που αντιμετώπισα και τα εμπόδια που ξεπέρασα. Οι θυσίες και η πειθαρχία που απαιτούνταν για να επιτευχθεί ο στόχος, ήταν εξαιρετικά δύσκολα, αλλά η ανταμοιβή από το αποτέλεσμα είναι ένα συναίσθημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας δεν διστάζει πλέον να ποζάρει με μαγιό
Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας δεν διστάζει πλέον να ποζάρει με μαγιό

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube η σχεδιάστρια μόδας, Θεσσαλία Κουζούκα, λίγο πριν πετάξει στην Ελλάδα για τον γάμο της, μοιράστηκε μερικές από τις συμβουλές και τα κόλπα που χρησιμοποίησε για να γίνει «πιο αδύνατη και γυμνασμένη» από όσο υπήρξε ποτέ. Συγκεκριμένα, απέφυγε το ελαιόλαδο, ένα στάνταρ στις σαλάτες της, και χρησιμοποιούσε βαλσάμικο ξύδι ή λεμόνι αντ’ αυτού, επειδή έχουν λιγότερες θερμίδες. Επίσης, απέφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο, το κόκκινο κρέας, με μόλις ένα κομμάτι μπριζόλας δύο φορές την εβδομάδα, Προσπάθησε, επίσης, να μην κάνει ατασθαλίες, τρώγοντας μόνο ένα κομματάκι σοκολάτας κάθε βράδυ και επέτρεψε στον εαυτό της να φάει βάφλα δύο φορές μέσα σε διάστημα 7 μηνών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο στα Κύθηρα
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο στα Κύθηρα

Λαμπερή εμφάνιση με νυφικό που θύμιζε δίχτυ

Εκτός όμως από την διατροφή, η Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας, άρχισε γυμναστική, 6 φορές την εβδομάδα, έχοντας πάντα στο νου της, τον απώτερο στόχο της, τον γάμο της και το πώς θα ήταν νύφη. Και τελικά, την μεγάλη ημέρα, η Θεσσαλία Κουζούκα έλαμπε με ένα μακρύ νυφικό καλυμμένο με κρύσταλλα, που θύμιζε λίγο δίχτυ και κορσέ στο πάνω μέρος. «Ήμουν τόσο χαρούμενη που όλα πήγαν καλά τόσο με το ύφασμα του νυφικού όσο και με την εφαρμογή του κορσέ, καθώς έχω μεγάλο στήθος» είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το νυφικό της Θεσσαλίας αποτελούνταν από ένα στενό κορσέ και κρύσταλλα σε όλο το μήκος του
Το νυφικό της Θεσσαλίας αποτελούνταν από ένα στενό κορσέ και κρύσταλλα σε όλο το μήκος του

Η Ελληνοαυστραλή σχεδιάστρια μόδας, είχε υποβληθεί σε αμέτρητες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις προκειμένου να μείνει έγκυος, και υπέφερε από επιλόχεια κατάθλιψή μετά την γέννηση της κόρης της. Είχε μάλιστα, δηλώσει πως η κύρια προτεραιότητά της ήταν να είναι μητέρα, αλλά ήθελε να χάσει βάρος με τον «σωστό τρόπο» χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει σε εξαντλητικές δίαιτες.

Το τραπέζι του γάμου
Το τραπέζι του γάμου σε πολυτελές θέρετρο των Κυθήρων

Στόχος ζωής να καταφέρει να μπει στο νυφικό της

«Βλέπω την αριστερή φωτογραφία και γνωρίζω ότι μεγάλωσα έναν άνθρωπο χρησιμοποιώντας πολλές τεχνητές ορμόνες, οπότε δεν ντρέπομαι ούτε στενοχωριέμαι δημοσιεύοντας αυτή την φωτογραφία» έγραψε σε μία της ανάρτηση που την δείχνει πριν και μετά την δίαιτα και την γυμναστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το πριν και το μετά της Θεσσαλίας Κουζούκα
Το πριν και το μετά της Θεσσαλίας Κουζούκα

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξέρω πως το σώμα μου έκανε το θαύμα του και λατρεύω τον εαυτό μου γι’ αυτό. Κάνω τον γάμο των ονείρων μου και δεν ήθελα να υποβληθώ σε εξαντλητική δίαιτα. Έτσι, αποφάσισα να το κάνω πρώτη μου προτεραιότητα. Βέβαια, πρωταρχικός μου ρόλος είναι αυτός της μητέρας αλλά κατάφερα να βρω τον χρόνο και την αφοσίωση για να γυμνάζομαι 45 λεπτά καθημερινά».

Σχεδιάστρια μόδας δείχνει πώς ήταν πριν την δίαιτα και πώς είναι τώρα
Άλλο ένα στιγμιότυπο του πριν και του μετά

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στα Κύθηρα, είναι ακόμη στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους, που φυσικά ήταν και το παρανυφάκι τους, όπου θα κάνουν και τον μήνα του μέλιτος προτού επιστρέψουν στην Αυστραλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η σχεδιάστρια μόδας με τον σύζυγό της και την κόρη τους
Η σχεδιάστρια μόδας με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Η Ελληνοαυστραλή μπορεί να έβαλε σαν στόχο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης για να μπει στο νυφικό της, όμως είναι πολλές οι περιπτώσεις γυναικών που καταφεύγουν σε προσεκτικές δίαιτες και γυμναστική για να χάσουν κιλά για το καλό της υγείας τους. Όπως για παράδειγμα, η νεαρή από τις ΗΠΑ, που είχε φτάσει να ζυγίζει 130 κιλά και έχασε 68 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ