To Τwitter ξεσάλωσε με τη δοκιμασία του GNTM 2 - Ρε Μαρτίνα, πραγματικά, πώς σε αντέχεις; - iefimerida.gr

To Τwitter ξεσάλωσε με τη δοκιμασία του GNTM 2 - Ρε Μαρτίνα, πραγματικά, πώς σε αντέχεις;

Η Μαρτίνα του GNTM σε φωτογράφηση μέσα σε μπάλα και στην πισίνα
Η Μαρτίνα του GNTM σε φωτογράφηση μέσα σε μπάλα και στην πισίνα / Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη δοκιμασία του GNTM έβαλε φωτιά στο Twitter που δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τα μοντέλα του ριάλιτι.

Η δοκιμασία το βράδυ της Δευτέρας είχε τίτλο «Κάν' το όπως η Βίκυ» αφού οι διαγωνιζόμενες του GNTM έπρεπε να αντιγράψουν μια πόζα της Βίκυς Καγιά, όπως εκείνη την είχε δείξει στο μάθημα που προηγήθηκε. Μικρή, λεπτομέρεια; Η πόζα των κοριτσιών θα έπρεπε να γίνει μέσα σε μια τεράστια φουσκωτή μπάλα που έπλεε σε μια πισίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χιουμοριστικά σχόλια έπεσαν βροχή, με ορισμένους να τονίζουν πως στο αμερικανικό Next Top Model, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να κάνουν το ίδιο, αλλά εκτελώντας πασαρέλα. «Τι να πουν και τα κορίτσια στο αμερικάνικο που έπρεπε να κάνουν πασαρέλα και όχι φωτογραφία;» γράφει κάποιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια συγκεκριμένη πόζα της Μαρτίνας του GNTM μάλιστα έκανε το Twitter να σχολιάσει ποικιλοτρόπως την παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων. «Σε πονάει ακόμη το αιδοίο σου; Όχι τώρα κατουριέμαι» έγραψε κάποιος ανασύροντας την περιβόητη πλέον φράση της διαγωνιζόμενης από την δοκιμασία της περασμένης εβδομάδας.

Άλλος, είδε στην στάση της Μαρτίνας του GNTM μέσα στην μπάλα κάτι από ποδόσφαιρο. «Περιμένοντας το πέναλτι» σημείωσε χιουμοριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οργή στο Twitter για την Μαρτίνα του GNTM

Η Μαρτίνα ωστόσο δεν αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στο twitter μόνο για τις πόζες της στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, αλλά και για τα υποτιμητικά σχόλια σε βάρος της Μαρίας, της παίκτριας που εργαζόταν σε λαϊκή αγορά.

Η Μαρτίνα ακούγεται να λέει πως σύντομα βλέπει την Μαρία να επιστρέφει στη Λαϊκή Αγορά, σχόλιο που εξόργισε του χρήστες του Twitter. «Ρε Μαρτίνα, πραγματικά, πώς σε αντέχεις; Ούτε η Τασσώ Καββαδία σε ελληνική ταινία τόση κακία» αναφέρει ένα tweet για την παίκτρια του GNTM.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τουλάχιστον η Μαρία είναι άνθρωπος κάτι που εσύ ποτέ δεν θα γίνεις, μια ζωή στη σκατοψυχιά σου θα ζεις» σχολιάζει κάποιος άλλος, παραθέτοντας την ατάκα της Μαρτίνα του GNTM για την συμπαίκτριά της.

Στο στόχαστρο του Twitter και η Βίκυ Καγιά

Ωστόσο, από τα σχόλια των χρηστών του Twitter δεν γλίτωσε ούτε η Βίκυ Καγιά. Βλέπετε, τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο που πόζαρε για τον φακό εκνεύρισαν ορισμένους, που παρατήρησαν πως η κριτής του GNTM πήρε τις ιδανικές πόζες σε στέρεο έδαφος και όχι μέσα σε μια μπάλα που επιπλέει στο νερό. «Γιατί εξισώνουμε τις πόζες της κερα Βίκυς στο ίσιωμα με τις άλλες που κουτρουβαλούσαν στο νερό;» αναρωτιέται μια χρήστης στο Twittter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ρε Καγιά τις πόζες έξω από την μπάλα τις πήρες; Φοβερός βαθμός δυσκολίας» παρατήρησε κάποιος άλλος για την κριτή του GNTM.

«Καγιά: "Το 'χεις κάνει πιο τέλεια και από τέλεια, καλύτερα και από εμένα". Ξεχειλίζει η μετροφροσύνη κυρά Βίκυ μου» σημειώνει άλλο tweet για τα σχόλια μετά το τέλος της δοκιμασίας του GNTM.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, ποτέ δεν είναι εκ του περισσού ένα από τα θρυλικά σχόλια που έκαναν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είδωλο του twitter. «Ηλιάνα: "Έχω περπατήσει στο νερό χωρίς μπάλα, από μένα είναι όχι"» σημείωσε κάποιος κοπιάροντας την γνωστή ατάκα της κριτή του GNTM.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM 2 GNTM Βίκυ Καγιά τηλεόραση star
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ