Το Twitter ξετρελάθηκε με τον Παντελή και τον Χρήστο στο Globetrotters -«Εχω κάνει καινούργιο συκώτι» - iefimerida.gr

Το Twitter ξετρελάθηκε με τον Παντελή και τον Χρήστο στο Globetrotters -«Εχω κάνει καινούργιο συκώτι»

Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος με ανοιχτά χέρια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο
Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος με ανοιχτά χέρια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο / Φωτογραφία: STAR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Globetrotters στο STAR ξεκίνησε και το Twitter βρήκε άλλη μια ευκαιρία για να προσφέρει γέλιο σχολιάζοντας τους πρωταγωνιστές της εκπομπής.

Το κόνσεπτ της εκπομπής Globetrotters ιδιαίτερο. Τρία διάσημα ζευγάρια ταξιδεύουν σε δεκάδες προορισμούς ανά τον κόσμο και προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις αποστολές που τους δίνονται. Κι όλα αυτά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό. Η εκπομπή έχει και ταξιδιωτικό ενδιαφέρον, καθώς μέσα από τις «περιπέτειες» των παικτών, ο τηλεθεατής παρακολουθεί και μια σειρά από υπέροχα μέρη του κόσμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στα τρία ζευγάρια ξεχώρισε όπως ήταν αναμενόμενο, η δυάδα των πρώην παικτών του MasterChef, Παντελή Βούρου και Χρήστου Μπάρκα που αναζητούσαν το στέμμα από μια βασίλισσα του καρναβαλιού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ωστόσο, η παγωμένη Νέα Ζηλανδία, πρώτος προορισμός του ζεύγους Βαρθακούρη έδωσε επίσης τροφή για ατελείωτα σχόλια.

Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος μονοπώλησαν το Twitter

Η απήχηση του MasterChef έφερε πολλούς τηλεθεατές και στο Globetrotters και φυσικά οι αναφορές στο περίφημο επεισόδιο Παντελή και Χαράλαμπου με την θρυλική ερώτηση «εν κουλί αυτό;» είχε την τιμητική του. «Αν είχαν χιούμορ θα στέλναν τον Παντελή μαζί με τον Χαράλαμπο ο οποίος θα έβλεπε το γκράφιτι με τους παπαγάλους και θα έλεγε "εν πουλί αυτό?"» έγραψε κάποιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά όταν ο Παντελής και ο Χρήστος του Masterchef βρήκαν τις χορεύτριες σάμπα, στο Ρίο της Βραζιλίας.
«Όταν σου λένε ότι θα βγείτε μόνο για ένα χαλαρό ποτάκι...» γράφει κάποιος με μια φωτογραφία των δύο παικτών ανάμεσα σε Βραζιλιάνες.

Την ίδια ώρα, ο Στέλιος Κρητικός και ο γιος του βρίσκονταν στο εξωτικό Μαρόκο και προσπαθούσαν να πάρουν ένα χαλί. «Όταν πας Σαββατοκύριακα στο χωριό και σε βάζει η μάνα σου να πλύνεις τα χάλια με το λάστιχο στην αυλή» σχολιάζει κάποιος χιουμοριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φυσικά, οι χοροί των Παντελή και Χρήστου συνέχισαν να προκαλούν περισσότερα σχόλια στο Twitter.

Το δίδυμο των μαγείρων από το MasterChef έφτιαξε στο λεπτό αμέτρητα memes, που στη θέση του Χρήστου και του Παντελή έβαζαν τον μέσο Έλληνα τουρίστα στο εξωτερικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν μια από τις χορεύτριες συστήθηκε ως Λαρίσα, το Twitter απάντησε χιουμοριστικά εκ μέρους του Χρήστου Μπάρκα. «ΜΙ Γιάννενα, κοντοχωριανοί»!

Άλλοι πάλι, έκαναν προβολές στο μέλλον και μας έδωσαν μια εικόνα για το παρουσιαστικό του Παντελή Βούρου από το μέλλον. «Παντελής 2050μ.Χ.» γράφει κάποιος πάνω από τη φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία «Τι 30, τι 40, τι 50».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Twitter δεν σταμάτησε να εκφράζει την προτίμησή του στους παίκτες του MasterChef που ανέλαβαν νέο ρόλο μέσα από την εκπομπή Globetrotters. Ακόμη και με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού. «Ναι καλησπέρα STAR εκεί, σας τηλέφωνο από το 6 γυμνάσιο Αθηνών και ήθελα να παρακαλέσω βάζετε περισσότερα αποσπάσματα με τον Χρήστο και τον Παντελή» γράφει ένας χρήστης.

«Επειδή έχω κάτι στενοχώριες τελευταία, μπορείτε για μια βδομάδα να βάζετε Χρήστο και Παντελή 24 ώρες το 24ωρο; Έχω κάνει καινούριο συκώτι» σχολιάζει μια άλλη χρήστης, δείχνοντας πως το δίδυμο του MasterChef κέρδισε το Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπαρταριστά σχόλια στο Twitter για τους Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

Αν και ο Παντελής Βούρος και ο Χρήστος Μπάρκας σάρωσαν το Twitter με τα καμώματά τους, δεν ήταν λίγες και οι αναφορές στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη που ταξίδεψαν στους πάγους για την πρώτη τους αποστολή.

«Προς Αντελίνα Βαρθακούρη. Μην τσιρίζετε πληζ, αρκετά υποφέρουν τα αυτάκια μας με την Καγιά» έγραψε κάποιος στο Twitter για την σύζυγο του τραγουδιστή, η οποία κλήθηκε οδηγήσει έλκηθρο στους πάγους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χάρη παρακολουθούμε όλοι το δράμα σου και σε νιώθουμε, τι γκρίνια είναι αυτή ρε φίλε» έγραψε μια άλλη χρήστης του Twitter, καθώς η πρώτη αποστολή έφερε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο ίδιο μήκος κύματος, άλλη ανάρτηση στο Twitter σημείωνε: «Μήπως το ζεύγος Βαρθακούρη να παίζει στη Μουρμούρα; Το 'χουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ιστορία πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν πως οι καιρικές συνθήκες στον πρώτο προορισμό για το δεύτερο ζευγάρι του Globetrotters δεν ήταν και οι ιδανικότερες.

Και φυσικά τα βίντεο και τα memes στο Twitter για το κρύο που αντιμετώπιζαν στη Νέα Ζηλανδία έδιναν και έπαιρναν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η γυναίκα Βαρθακούρη είναι κάθε γυναίκα που πηγαίνει ταξίδι με τον άντρα της, πολύ φίλη μας» σημειώνει μια γυναίκα χρήστης του Twitter, διχάζοντας το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που νωρίτερα πήρες θέση υπέρ του τραγουδιστή.

Τα θετικά σχόλια για τον Στέλιο Κρητικό και τον γιο του

Το τρίτο ζευγάρι της εκπομπής Globetrotters, ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του, ήταν μάλλον εκείνο που απασχόλησε λιγότερο στο Twitter. Δεν έλειψαν ωστόσο και εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον ηθοποιό. «Πόσο υγιή σχέση πρέπει να έχει ο Κρητικός με τα παιδιά του. Μπράβο μωρέ» έγραψε κάποιος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ίδιο σκεπτικό άλλη μια ανάρτηση στο Twitter που σημείωνε για τον πρώην παίκτη του Survivor. «Ωραία η σχέση πατέρα - γιου, μπράβο στον Στέλιο».

Κι ύστερα το Twitter ασχολήθηκε πάλι με το MasterChef

Και έπειτα, το Twitter επικέντρωσε ξανά στο αγαπημένο του δίδυμο από την εκπομπή Globetrotters. Κάποιος παρατήρησε πως το δίδυμο Χρήστος - Παντελής είχε λείψει πολύ στους τουητεράδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χαζεύω Χρήστο και Παντελή στο Globetrotters και συνειδητοποιώ ότι δεν θυμάμαι καθόλου ποιος νίκησε στο Masterchef» γράφει κάποιος άλλος στο Twitter για την εξέλιξη του περσινού μαγειρικού διαγωνισμού.

«Ο Παντελής και ο «Κρατς» είναι μεγάλες τηλεοπτικές αποκαλύψεις τελικά» διαπιστώνει άλλος χρήστης στο Twitter με τα tweets να παίρνουν φωτιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Νικητής της καρδιάς μας στο MasterChef, ο Κρατς!» γράφει μια άλλη χρήστης του Twitter, που αποκαλεί τον Χρήστο Μπάρκα με το γνωστό πια παρατσούκλι του. «Με το κολλητάρι του τον Παντελή! Σε νέες περιπέτειες! Αγόρια σας ακολουθούμε μέχρι την Άκρη της Γης!» συμπληρώνει ο ίδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ