«Χρόνια σου πολλά, άντρα μου» -Οι εκδηλωτικές ευχές της Μπαλατσινού στον Κικίλια για τα γενέθλιά του [εικόνα] - iefimerida.gr

«Χρόνια σου πολλά, άντρα μου» -Οι εκδηλωτικές ευχές της Μπαλατσινού στον Κικίλια για τα γενέθλιά του [εικόνα]

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας
Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας/Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και η αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να του ευχηθεί.

Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας την έκπληξη με την αναγγελία γάμου τους, την ώρα που όλοι πίστευαν πως είχαν χωρίσει.Μάλιστα, το Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πέρασαν λίγες ξένοιαστες στιγμές στο Μέτσοβο, εν όψει τόσο των εκλογών, όσο και της προετοιμασίας του γάμου τους.

Οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού στον Κικίλια

Σήμερα, όμως ο Βασίλης Κικίλιας έχει γενέθλια και μπορεί να δέχτηκε πολλές ευχές από γνωστούς και φίλους αλλά οι ευχές της καλής του είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Έτσι, δημοσίευσε μια selfie τους που τους δείχνει αγκαλιά και με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους, και έγραψε στην λεζάντα (στα αγγλικά): «Χρόνια σου Πολλά… άνδρα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ