Η Τζόαν Ρόουλινγκ είχε γενέθλια και κάλεσε την Ερμιόνη από το Χάρι Πότερ -Η μεταμφίεση της Εμα Γουότσον - iefimerida.gr

Η Τζόαν Ρόουλινγκ είχε γενέθλια και κάλεσε την Ερμιόνη από το Χάρι Πότερ -Η μεταμφίεση της Εμα Γουότσον

Η Τζόαν Ρόουλινγκ σε ανάγνωση ενός από τα έργα της
Η Τζόαν Ρόουλινγκ σε ανάγνωση ενός από τα έργα της / Φωτογραφία: AP Photos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ασυνήθιστο πάρτι γενεθλίων διοργάνωσε η Τζόαν Ρόουλινγκ, δημιουργός του Χάρι Πότερ, στο οποίο και κάλεσε μεταξύ άλλων την αγαπημένη της... μάγισσα, Ερμιόνη (κατά κόσμον Εμα Γουότσον).

Η πιο διάσημη και πιο... πλούσια Βρετανή συγγραφέας, η Τζόαν Ρόουλινγκ έσβησε κεράκια την Τετάρτη, κλείνοντας τα 54 της χρόνια. Η δημιουργός του Χάρι Πότερ αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι που θύμισε η αλήθεια είναι περισσότερο Χάλογουιν ή επί το ελληνικότερο αποκριάτικη γιορτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα γενέθλιά της, μεταξύ άλλων, καλεσμένη ήταν και η Ερμιόνη, η πιστή φίλη του Χάρι Πότερ ή για να ακριβολογούμε, η Εμα Γουότσον, η ηθοποιός που την υποδύθηκε σε όλες τις ταινίες από τον κόσμο του μικρού μάγου. Είναι η Γουότσον άλλωστε που πρόδωσε το πάρτι, αναρτώντας μια φωτογραφία της μαζί με την συγγραφέα στο instagram.

Η Ρόουλινγκ τρομακτική και σέξι, η Γουότον Wonder Woman

«Σέξι και τρομακτική! Τα έσπασες. Ολη μου την αγάπη σε εσένα Τζο. Χρόνια πολλά! Εξτρα πόντους για την Εβάνα Λίντς που ήταν η πιο τέλεια γάτα» έγραψε η Εμα Γούτσον πλάι στη φωτογραφία των τριών κυριών. Η ίδια είχε επιλέξει να ντυθεί Wonder Woman. Η Εβάνα Λιντς έγινε επίσης γνωστή μέσα από τον ρόλο της ιδιαίτερης μαθήτριας του Χόγκουαρντς Λούνα, η οποία και βοήθησε σημαντικά την τριάδα των μάγων κατά τη διάρκεια των ταινιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εμα Γουότσον προετοιμάζεται για τη νέα της ταινία, την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος «Μικρές Κυρίες», η οποία και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ