Το πιο χαριτωμένο viral: 2χρονος ελληνικής καταγωγής ξεσπά -Η μαμά του έφυγε χωρίς να τον φιλήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο χαριτωμένο viral: 2χρονος ελληνικής καταγωγής ξεσπά -Η μαμά του έφυγε χωρίς να τον φιλήσει [βίντεο]

Αγόρι 2 ετών
Ενας μπόμπιρας που έγινε viral / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πιο αξιολάτρευτο και χαριτωμένο τρόπο κατάφερε ένα αγόρι 2 ετών να γίνει viral.

Ο μικρός αρχίζει να παραπονιέται επειδή η μητέρα του, Νταϊάνα Σίμος, έφυγε βιαστικά για τη δουλειά και δεν τον φίλησε για να τον χαιρετήσει. Ο μικρούλης αρχίζει να γκρινιάζει τόσο χαριτωμένα στον μπαμπά του, Χρήστο Σίμο, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος καταγράφει τη στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο που έγινε viral

Το βίντεο έγινε κατευθείαν viral με δίκτυα, όπως το Fox News και η Daily Mail, να το κάνουν θέμα συγκεντρώνοντας likes, όπως συνέβη πριν λίγες ημέρες με την άστεγη-σοπράνο.

«Μετά την προπόνηση ποδοσφαίρου του Alexander, βιαζόμουν τρομερά να πάω στη δουλειά και το μωράκι μου ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτισα όπως έπρεπε. Είχε πολλά να πει και ο σύζυγός μου τα κατέγραψε όλα σε βίντεο lol», έγραψε η Νταϊάνα Σίμος στην αρχική της ανάρτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral viral video παιδί μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ