Το viral βίντεο του Λάμπρου Φισφή: Τρελό γέλιο από τις απαντήσεις παιδιών για το τι είναι αγάπη, έρωτας - iefimerida.gr

Το viral βίντεο του Λάμπρου Φισφή: Τρελό γέλιο από τις απαντήσεις παιδιών για το τι είναι αγάπη, έρωτας

Παιδιά με καρδιές στα μάτια
Το viral βίντεο του Λάμπρου Φισφή για την Αγάπη / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήμέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ίσως ένα από τα πιο ταιριαστά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και είναι ήδη viral είναι αυτό του Λάμπρου Φισφή.

Το Small Talk αποτελεί μίνι σειρά, κατά την οποία ο stand-up comedian κάνει διάφορες ερωτήσεις στα παιδιά και αυτά απαντούν. Αυθόρμητες και σουρεαλιστικές απαντήσεις σε θέματα καθημερινότητας σκορπίζουν γέλιο. Αυτή τη φορά το viral βίντεο είναι αφιερωμένο στην «Αγάπη» με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οταν ο παρουσιαστής λέει «αγάπη», ένα παιδί σχολιάζει «χάλι μαύρο», ενώ ένα κορίτσι λέει «φιλία». Μιλώντας περί έρωτα και το εάν έχουν ερωτευτεί δήλωσε ότι κυνηγάει ένα αγόρι στα διαλείμματα, αλλά αυτός δεν την θέλει, ενώ ένα αγόρι είπε ότι θέλει να το ξεχάσει.

Μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Φισφής θέλησε να μάθει «πού πας για να βρεις έναν άντρα;» με ένα κορίτσι να του απαντά σε «μαγαζί για άντρες», ενώ κάποιος άλλος είπε στην εκκλησία, στην τράπεζα και στην αλάνα.

Το viral βίντεο του Λάμπρου Φισφή

Οταν ο Λάμπρος Φισφής ρώτησε πώς λένε τον Αγιο που προστατεύει τους ερωτευμένους άκουσε τις εξής απαντήσεις: Δημήτριο, Αγαπονήσι, Αναστάσιο, Χαράλαμπο, ενώ η ημέρα των ερωτευμένων είναι η 28η Οκτωβρίου! Τι θα έστελναν τα παιδιά σε μήνυμα στο κινητό, εάν αγαπούσαν κάποια, ένα παιδί είπε: «Είσαι η πιο όμορφη κοπέλα του κόσμου, είσαι θεατρική, έχεις ωραίο στήθος, είσαι πανέμορφη, έχεις ωραίο κορμί, ο εγκέφαλός σου λειτουργεί τέλεια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο του Λάμπρου Φισφή, μπορεί να έχει κυκλοφορήσει μόνο τέσσερις ημέρες, ωστόσο έχει γίνει viral και βρίσκεται ήδη στα trends του Youtube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ