Φονικό στη Βοιωτία: Προσωρινά κρατούμενος 66χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 66χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι που φέρεται να ευθύνεται για το διπλό φονικό στη Θεσπιές Βοιωτίας το μεσημέρι της Παρασκευής
Φονικό στη Βοιωτία: Προσωρινά κρατούμενος 66χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι
iEidiseis

iEidiseis

21:15 - 18/12/2019
Τελευταία ενημέρωση: 21:20 - 18/12/2019

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 66χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι που φέρεται να έχει αποκλειστικά την ευθύνη για το διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι άλλοι δύο από τους πέντε συνολικά συλληφθέντες της τραγωδίας.

Ο 66χρονος παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια της Θήβας μετανιωμένος και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Τα αίτια του φονικού

Παλιές διαφορές φαίνεται πως είχαν οι εμπλεκόμενοι και συγγενείς στο αιματηρό περιστατικό με τους δυο νεκρούς, έναν πατέρα με τον γιο του, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η κόντρα που υπέβοσκε εδώ και χρόνια άναψε το μεσημέρι της Παρασκευής με τραγικές συνέπειες. Οι σφαίρες έξω από Γενικό Λύκειο Θεσπιών έπεφταν βροχή και ευτυχώς που οι μαθητές είχαν σχολάσει γιατί διαφορετικά ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμη χειρότερα.

Και οι δυο εταιρίες ήθελαν το συγκεκριμένο σημείο στο σχολείο που ήταν στο κέντρο του χωριού για να διαφημίζονται καλύτερα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και είχαν την ίδια εταιρία, αλλά στη συνέχεια χώρισαν και από τότε άρχισε η αντιπαλότητα.

Όπως αναφέρουν φίλοι των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο πριν από δύο χρόνια είχε γίνει ένα ακόμη έντονο σκηνικό μεταξύ των δύο πλευρών στις Αλυκές Βοιωτίας.

Η... ταμπέλα προκάλεσε το κακό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου. Όμως, ο δήμος ανέθεσε την φύλαξη στην εταιρεία του ανιψιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας. Τότε, έγινε το μακελειό.

Πληροφορίες - φωτογραφία: tvstar.gr
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων