Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Ναρθάκι – Βασιλί – Αμπελιά – Ελληνικό (Μελίνα)

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Ναρθάκι – Βασιλί – Αμπελιά και στο Ελληνικό Φαρσάλων.

Η Δημοτική χορωδία Φαρσάλων κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα επισκέπτεται διάφορες τοπικές ενότητες του Δήμου  και συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι τοπικοί φορείς.

Πρώτος «σταθμός» το Ναρθάκι. Τη χορωδία υποδέχθηκαν ο πρόεδρος κ Θανάσης Λελετζής, το Δ. Στα μέλη και η πρόεδρος  του συλλόγου γυναικών κ Μαρία Μπουτίνα-Λιάπη και οι κάτοικοι του χωριού. Μετά το άναμμα του δένδρου ο πρόεδρος της  Χορωδίας κ Γιάννης Μαλέτσικας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ανταπέδωσαν τις ευχές ο πρόεδρος του Ναρθακίου και η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών. Στη συνέχεια η Χορωδία παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα με κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα από το σύλλογο γυναικών.

Δεύτερη «στάση» το Βασιλί . Στην μέση της  πλατεία του χωριού μια εξαιρετική  φάτνη και ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δένδρο που επιμελήθηκαν ο πρόεδρος της τοπικής ενότητας Βασιλί κ Γεώργιος Μπόγκας και  το Δ.Σ και τα μέλη του Αγροτικού συλλόγου με την πρόεδρο κ Μαρία Προσμίτη-Νικολοπούλου.

Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου η Χορωδία παρουσίασε ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο τέλος του προγράμματος  ευχήθηκαν καλά και ειρηνικά Χριστούγεννα ο πρόεδρος της χορωδίας κ Γιάννης Μαλέτσικας ο πρόεδρος του Βασιλό κ Γιώργος Μπόγκας η πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου κ Μαρία Προσμίτη Νικολοπούλου και η πρόεδρος  Δ.Η.Κ.Ε.Φ.Α κ Κική Παναγιωτοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης  οι παρευρισκόμενοι τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ από χειροποίητα εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι από τις κυρίες του Αγροτικού συλλόγου Βασιλί.

Επόμενη εκδήλωση της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων την Παρασκευή 21/12 το πρωι όπου θα επισκεφθούν διάφορες Δομές στη Λάρισα και το απόγευμα θα συμμετάσχουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων με συμμετοχή και της Βυζαντινής χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης Φαναριοφερσάλων.

Αμπελιά Φαρσάλων – Σύλλογος Γυναικών Αμπελιάς

Παρουσία της προέδρου, μελών, και παιδιών του συλλόγου, τραγούδησαν και άναψαν το δέντρο στην Αμπελιά Φαρσάλων ενώ στην συνέχεια δόθηκαν δωράκια στα παιδιά και μοιράστηκαν εδέσματα στους χωριανούς. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου.

Ελληνικό Φαρσάλων – Σύλλογος Γυναικών Μελίνα

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου Μελίνα στο Ελληνικό, παρουσία μελών του, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση,  όπου φιλοξενήθηκε η χορωδία του ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρσάλων η οποία τραγούδησε εορταστικά τραγούδια. Στην συνέχεια δόθηκαν εδέσματα και κοκόνες στους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Δερλός.