Απόκριες στα Φάρσαλα…

Στα Φάρσαλα η Κυριακή τον Αποκριών θα ξεκινήσει με εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, στις 11 το πρωί με το «2ο Κυνήγι του Κρυμμένου Χαλβαδοκουτιού», αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου, μετακινήσεις εντός της πόλης των Φαρσάλων ώστε να ολοκληρωθούν οι αποστολές και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στην συνέχεια στις 5 το απόγευμα με την Καρναβαλική Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη μας και την συμμετοχή συλλογών, επαγγελματιών, σχολεία και φυσικά κάτοικων του Δήμου μας και όχι μόνο, με κύριο θέμα:«μύθια, αλήθεια, παραμύθια». Η παρέλαση των πληρωμάτων θα γίνει δια μέσου της οδού Λαρίσης με εκκίνηση το χώρο του Πολιτιστικού Πάρκου (κτίριο ΚΑΠΗ) και τερματισμό την Πλατεία Δημαρχείου. Σε αυτές θα πάρουν μέρος αρκετές ομάδες, οι οποίες θα σατιρίζουν την κοινωνία περνώντας ταυτόχρονα διαφορά μηνύματα, θα δούμε το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο, κηπουρούς, κουδουνάδες, τον ξακουστό Ριχάρδο, το παραλήρημα του Σουλτάνου, την τέλεια ληστεία (La Casa de Papel), Τσιγκάνικους χορούς, Beach Bar υποβρύχια, και πολλά άλλα θέματα…Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις στην πλατεία Δημαρχείου, το κάψιμο του καρνάβαλου και στην συνέχεια γλέντι και χορός για όλους με την ορχήστρα του Αλέξανδρου Ζάντζα.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας, όπου από τις 11 το πρωί υποδεχόμαστε τη Σαρακοστή και γιορτάζουμε τα κούλουμα με φασολάδα, λαγάνα, νηστίσιμα εδέσματα, κρασί και χορό, στις παρακάτω περιοχές εκδηλώσεων: Φάρσαλα-Πάρκο Πολιτιστικού Κέντρου, Υπέρεια- θέση “Χτούρι”, Ναρθάκιο-θέση “Πλατάνα”